Policija opet 'češljala' splitsku Banovinu!

Splitski dogradonačelnik demantirao je napise da je policija u četvrtak, po nalogu DORH-a, bila na Banovini zbog projekta na Kili i proširenja Gradske luke.

14.10.2011.
1:11
VOYO logo

Splitski dogradonačelnik Jure Šundov demantirao je priče kako je policija u četvrtak, po nalogu Državnog odvjetništva, ušla u gradsku upravu i preuzela dokumentaciju vezanu uz proširenje zapadne obale Gradske luke, ali i projekt jeftinih gradskih stanova na Kili, piše Slobodna Dalmacija.

No, Šundov tvrdi da je policija za vrijeme Kerumove vladavine unazad dvije i pol godine na Banovini bila čak 20-ak puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji posjet prije tjedan dana

"Policija je posljednji put bila prije tjedan dana. Oni samo rade svoj posao i postupaju kada dobiju prijavu ili obavijest da se radi nešto protuzakonito. Istina, većinom su te prijave anonimne...", kazao je Šundov ističući kako su zaposlenicima u gradskim službama dali naputak da budu na usluzi istražiteljima, te da predaju svu dokumentaciju koja se od njih traži.

"Ova gradska vlast nema što kriti, sve do sada radili smo u skladu sa zakonima", ustvrdio je Šundov naglašavajući da su to potvrdile i dosadašnje istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109281353006 arti-201109230884006 arti-201109140140006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo