Velika potraga za navijačem / Policija našla mrtvo tijelo u rijeci! Je li to nestali Irac?

Image

Poljska policija pronašla je tijelo mrtvog muškarca u rijeci u gradu Bydgoszcz. Mediji već špekuliraju kako je riječ o nestalom irskom navijaču Jamesu Nolanu.

20.6.2012.
16:01
VOYO logo

Tijekom potrage za mladim irskim navijačem Jamesom Nolanom, koji je nestao u nedjelju u poljskom gradu Bydgoszcz, ronioci su pronašli tijelo mrtvog muškarca u rijeci.

Poljsko Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je da je policija pronašla truplo u rijeci, ali još uvijek nije poznat identitet mrtvog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irski student zadnji je put viđen u subotu navečer kada se razišao sa svojim prijateljima, Budući da je 21-godišnjak izgubio mobitel u prepirci s lokalnim stanovništvom, kolege ga nisu ni pokušale dobiti na telefon.

Da nešto nije u redu, njegovi prijatelji su primijetili kada se sutradan Nolan nije pojavio na dogovorenom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladog studenta ekološkog inženjerstva traži trenutno više od sto policajaca, a pomažu im i njegovi prijatelji.

U emotivnom nastupu na televiziji Nolanov otac, Jimmy Nolan, zamolio je sve one koji imaju neke informacije da informiraju policiju. On je počeo sumnjati da nešto nije u redu kada ga sin nije nazvao za Dan očeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo s njim u subotu navečer. Bio je oduševljen što je položio sve ispite. Kupio sam mu bon za mobitel jer je polako ostajao bez novca. Stalno smo se čuli s njim", kazao je njegov otac.

Volonterska organizacija koja se na Euru brine za irske navijače pokrenula je akciju dijeljenja letaka sa slikom nestalog, kao i inicijativu na Facebooku i Twitteru da se mladić što prije pronađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo