VIKALA DA SU NAKAZE /

Policajka prijavila kćer HDZ-ovca koja ju je vrijeđala pred kamerama

Image

Nakon snimke koja je šokirala javnost, stigla je i isprika Anne Dujić, kći šefa Hrvatskih šuma

2.8.2024.
18:05
VOYO logo

Tijekom televizijskog javljanja rporterke RTL-a s požarišta u Skradinu, Neda i Anna Dujić, supruga i kćer predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, žestoko su kritizirale vatrogasce i policajce. ''Ćaća mi se doma guši, sve je napravio za ovu državu. Oni ni prstom da maknu. Nakaze jedne'', rekla je Anna Dujić pokazujući na vatrogasca i policajku koju je dodatno izvrijeđala.

Policajka je podnijela kaznenu prijavu protiv 33-godišnjakinje. Riječ je o kaznenom djelu 'prisila prema službenoj osobi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas, 2. kolovoza u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom, povodom zaprimljene kazne prijave od strane policijske službenice ove policijske uprave, dana 2. kolovoza, za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi, u odnosu na događaj od 31. srpnja na blokadnom punktu, na požarištu u mjestu Laškovica. O svim utvrđenim činjenicama policija će podnijeti Izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku", stoji u priopćenju PU šibensko-kninske.

Image
'TEŠKO JE OSTATI PRIBRAN' /

Anna Dujić uputila ispriku za svoj ispad pred kamerama: 'Gledajući snimku svega...'

Image
'TEŠKO JE OSTATI PRIBRAN' /

Anna Dujić uputila ispriku za svoj ispad pred kamerama: 'Gledajući snimku svega...'

Podsjetimo, danas je i stigla isprika koju je medijima uputila Anna Dujić, kći šefa Hrvatskih šuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani, u nastavku moja ISPRIKA javnosti: Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima, izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno mog oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim, teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima.

Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati. Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih.

Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila", stoji u isprici koju potpisuje Anna Dujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Anna i njezina majka su, vidno uzrujane tijekom vatrene stihije u Tučepima, vikale pred novinarkom RTL-a i policajce nazivale "nakazama".

POGLEDAJTE VIDEO: Žena i kći Nediljka Dujića vatrogasce nazivaju nakazama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo