Policajcu prijeti gubitak vida drugog oka!

Kristijanu Trokteru, policajcu koji je u subotnjem ratu huligana i policije ostao bez lijevog oka, prijeti infekcija koja može izazvati gubitak vida i desnog oka. O njemu se brine dr.

5.5.2010.
23:22
VOYO logo

Tridesettrogodišnji Kristijan Trokter već je četvrti dan u sobi na Očnom odjelu KBC-a Zagreb i prolazi najteže razdoblje u životu. Tijekom noći s utorka na srijedu trpio je iznenadne jake bolove, a u srijedu je hitno podvrgnut CT-u. Liječnici se boje infekcije koja bi mogla uzrokovati gubitak vida i desnog oka.

arti-201005050651006"Svi smo u strahu, a Kristijan se, zamislite, najviše boji da pisanje o njemu ne iritira njegove kolege. O ostalih 14 ozlijeđenih policajaca u neredima u Maksimiru nitko ne piše i to mu smeta. Eto kakav je naš Kristijan", povjerio je Jutarnjem listu Ivan Talan, Kristijanov ujak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakodnevno ga posjećuju šira i uža rodbina, prijatelji i kolege, a uz njega je sve vrijeme supruga Ivana.

"Jako nam je teško, ali u svoj ovoj muci moram reći da su mediji uglavnom pisali korektno i o nama i o postupanju policije na stadionu. Jako nas bole zlobni komentari neupućenih novinara i čitatelja. Nadam se da ne pišu s namjerom da nas povrijede", ogorčena je Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201005050800006Nju i obitelj povrijedili su komentari o njihovoj novoj kući u Leštakovcu kod Varaždina. Ujak Talan objašnjava da je mladi par godinama živio u kućici u vinogradima, a da su potom krajem 90-ih za 15.000 njemačkih maraka kupili staru seosku kuću, da bi je Kristijan srušio i počeo gradnju nove. Uzeli su kredit od 359.000 kuna.

U teškim trenucima mladom policajcu utjeha može biti obećanje ministra Karamarka da će se brinuti o njemu. Prema nepotvrđenim informacijama Kristijan bi mogao dobiti posao u Odjelu krim evidencija u Policijskoj upravi varaždinskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201005030031006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo