MIGRANT S COVIDOM POBJEGAO IZ RIJEČKE BOLNICE: / Policija pretraživala i grmlje

Image
Foto: RiPortal

Policajci su s maskama i rukavicama navodno pretraživali i grmlje bolničkog parka

7.9.2020.
16:44
RiPortal
VOYO logo

Danas nešto iza 13 sati, svi oni koji su bili u krugu Kliničkog bolničkog centra u Rijeci, nemalo su bili iznenađeni prizorom policajaca koji u maskama i rukavicama pretražuju bolnički park. Novi list piše kako su se policajci dali u sveobuhvatnu potragu, koja je rezultirala i time da su pretraživali čak i grmlje.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske kratko su priopćili da se radi o potrazi za odbjeglim pacijentom te da se detaljno pretražuje cijeli bolnički krug. Dodali su kako su dobili poziv iz KBC-a Rijeka, iz kojeg, pak, za Večernji poručuju kako se radi o COVID-pozitivnom stranom državljaninu, koji je doveden u pratnji policije, kao dio skupine stranaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka provedena je indicirana obrada te je utvrđeno kako je pacijent COVID-pozitivan, ali bez simptoma i zdravstvenih poteškoća. Pacijent koji je samovoljno napustio ustanovu pod trajnim je policijskim postupanjem", navode iz riječkog KBC-a.

Pacijent je, doznaje N1, pobjegao iz Klinike za infektologiju gdje je hospitalizirano dvoje migranata kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom, što je Županijski stožer civilne zaštite danas i objavio. Potraga za njim još uvijek traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo