NIJE JEDINA / Pokušala doći do karata za koncert Merlina pa ostala i bez novaca i karte: 'Tko zna koliko ih je prevario tako'

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Preprodavač je našao cijeli niz novih izgovora. Od toga da se posvađao s curom, da će novci sjesti neki drugi dan pa da ih je uplatio na krivo ime. Na kraju je djevojku uvjeravao da je u bolnici, a svoje novce do sada nije dobila

11.7.2023.
23:14
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Jedna je djevojka na Facebooku objavila upozorenje nakon što je prevarena kada je pokušala kupiti karte za koncert. Naime, ulaznice za nastup pjevača Dine Merlina su bile rasprodane pa je stavila oglas na spomenutu društvenu mrežu kao i dosta puta do sada. Tada joj se javio muškarac s inicijalima "M.P. ili M.M.M." i poslao račun od navodne djevojke kojoj je uplatila 100 eura za ulaznicu, prenosi Slobodna Dalmacija.

"No tad počinje agonija", prepričava u svojoj objavi. Nakon što je uplatila novac, karte joj nisu stigle. Nekoliko ju je puta zavlačio i tvrdio da će karte stići sutradan, pa da će ipak doći drugoga dana zbog obujma posla. Kada svoje uredno plaćene ulaznice nije dobila ni nakon nekoliko dana, izgubila je strpljenje i zamolila da joj vrati uplaćeni novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, preprodavač je i za to našao cijeli niz novih izgovora. Od toga da se posvađao s curom, da će novci sjesti neki drugi dan pa da ih je uplatio na krivo ime. Na kraju je djevojku uvjeravao da je u bolnici, a svoje novce do sada nije dobila.

Image
NE NASJEDAJTE! /

Kruži prevara u kojoj HŽ dijeli karte za vlak za samo 20 kn: 'Ne šaljite osobne podatke!'

Image
NE NASJEDAJTE! /

Kruži prevara u kojoj HŽ dijeli karte za vlak za samo 20 kn: 'Ne šaljite osobne podatke!'

"Ja sam trebala biti pažljivija tijekom svoje kupovine, ali i dalje sam iznenađena prevarom koju gospodin i dalje tjera! Tko zna koliko je ljudi do sada već prevario", napisala je prevarena djevojka i uz sve kao dokaz priložila preslike njihovih poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije jedina koja je imala neugodno iskustvo s istim čovjekom. Na isti je način prevariš još dvije djevojke, a jedna joj se odlučila javiti nakon što je vidjela njezinu objavu. "Isto nisam dobila karte i isto me navlačio oko tjedan dana za novac", prepričala je. Ona mu je, međutim, odlučila zaprijetiti policijom nakon čega se uplašio i ipak vratio novce.

POGLDAJTE VIDEO: Njemica rezervirala nepostojeću vilu u Medulinu pa poljubila vrata. Policija otkrila da ima trag do prevarantice

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo