SPORTNET MANAGER 2018. / Pokaži svima da si nogometni genij i osvoji Samsung televizor!

Image
Foto: Sportnet

Uoči SP-a u Rusiji, na Sportnetu se uz novi redizajn portala vraćaju i vaše omiljene igre, Manager i Pobjednički niz

13.6.2018.
14:44
Sportnet
VOYO logo

S novim izgledom Sportneta, čiji je redizajn ugledao svjetlo dana početkom lipnja, ne mijenjaju se i stare navike tijekom najvećeg svjetskog nogometnog događaja. Vraćaju se vaše omiljene igre, Manager i Pobjednički niz.

Prvi je svjetlo dana ugledao Sportnet Manager by Samsung, kojeg od sada jednako lako možete igrati na bilo kojem uređaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji su zaboravili ili samo žele znati više, Sportnet Manager by Samsung je fantasy igra u kojoj uz dozvoljeni budžet od 100 milijuna eura slažete momčad sastavljenu od igrača koji će nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Birate igrače za formaciju 4-4-2 te četiri zamjene, po jednu za svaku poziciju. Dakle u 15 izabranih igrača morate imati dvojicu vratara, pet braniča, pet veznjaka i trojicu napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što smo se pobrinuli da ne možete lako sastaviti momčad prepunu zvijezda (poprilično su skupe), postavili smo i ograničenje na maksimalno dva igrača iz iste reprezentacije. Možete kreirati više od jedne momčadi, a možete se poslužiti i našim alatom za nasumično sastavljanje ekipe, ako više ne znate u kojem smjeru ići.

Sve vaše momčadi natjecat će se u glavnoj Sportnet ligi, a ukupni pobjednik Sportnet Managera by Samsung osvojit će 55" UHD 4K Smart TV NU7400 Serija 7 (UE55NU7402UXXH).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači se boduju prema stvarnim učincima na utakmicama Svjetskog prvenstva, kompletan sustav bodovanja možete pronaći u pravilima i uvjetima Sportnet Managera by Samsung. S obzirom da se momčadi za prvo kolo mogu postavljati do minutu prije početka prve utakmice SP-a (četvrtak, 16:59h), jasno je da nemate previše vremena.

Za vas smo uveli i dvije novosti u ovom izdanju igre, Super kapetana i Džokere s klupe. U jednom kolu tijekom čitavog natjecanja (po vlastitom izboru) možete uključiti opciju Super kapetan i/ili Džokere s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super kapetan opcija pojačat će učinak vašeg kapetana, čiji se bodovi uobičajeno udvostručavaju - opcija Super kapetan utrostručava bodove koje osvoji vaš kapetan. Ali pazite kako birate, i negativni bodovi će se utrostručiti. Džokeri s klupe vam omogućavaju da u kolu u kojem aktivirate tu opciju učinku svoje momčadi pridodate i sve bodove koje su osvojili igrači s klupe.

Što još čekate, registrirajte se ako već niste član Sportnet kluba i zaigrajte Sportnet Manager by Samsung!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike