ODLAGANJE OTPADA, NEXT LEVEL / Pogledajte što je netko ostavio na kontejneru u zagrebačkom Trnju: 'Možda je i pacijent unutra?'

Image
Foto: Facebook/Zagreb te zove

Većina se u komentarima zgražala nad postupkom onoga koji je to učinio, a neki su u tom činu iščitali 'simboličnu poruku' gradskim vlastima

13.7.2023.
14:29
Facebook/Zagreb te zove
VOYO logo

U Zagrebu se i ranije, a naročito otkako su na snazi nova pravila o odlaganju otpada, moglo vidjeti raznih neobičnih pa i bizarnih prizora oko kanti, kontejnera i drugdje gdje se gomila smeće. Jedan takav prizor snimljen je ovih dana u Trnju i objavljen u Facebook grupi 'Zagreb te zove'.

Netko je na kontejner okačio, ni manje ni više, nego - vrećicu urina kakva se obično spaja na kateter. Naravno, s pripadajućom tekućinom žute boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Možda je pacijent u kontejneru?'

Većina se u komentarima zgražavala nad neodgovornošću 'pacijenta' koji je to učinio, a neki su u tom činu iščitali ''simboličnu poruku'' gradskim vlastima. Dok su jedni pisali 'Užas', 'Odvratno' ili 'Gnjusno', jedan korisnik je pitao gdje se može odložiti medicinski otpad, budući da ga ni zdravstvene ustanove, ljekarne, a ni reciklažna dvorišta ne primaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko je, pak, dometnuo: ''A da pogledate u kontejner? Možda je unutra pacijent.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo