SEJO IMA NOVI HIT / Pogledajte šaljivi spot na temu 'Sulejmana' i sapunica

Image
Foto: Sceenshot

Odgovore na brojna pitanja o sapunicama pokušao je u šaljivom spotu i u prepoznatljivom stilu dati frontman Zabranjenog Pušenja, koji u spotu igra trostruku ulogu: odglumio je Sulejmana na ekranu, ljubavnika sultanije koji na kraju ostaje bez glave, te ljutitog muža - ispred ekrana.

3.10.2013.
14:34
Sceenshot
VOYO logo

Već godinama na malim ekranima uživamo ili ne uživamo u 'Sulejmanu Veličanstvenom'. Serijalu se ne nazire kraj, a vrijedni scenaristi, da bi održali radnju koliko toliko živom i istovremeno je razvukli na nebrojeno mnogo epizoda, moraju biti vrlo maštoviti i inventivni.

Tko danas ne prati Sulejmana? Jesu li sapunice, koje se prikazuju u udarnim terminima vodećih hrvatskih televizijskih kuća, uzrok brojnih prepirki i nesporazuma među partnerima, te kako sapunice utječu na život gledatelja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su se sapunice razvijale kroz vrijeme i kako će se, ako se situacija bude odigravala ovakvim intenzitetom, razvijati u doglednoj budućnosti i dodatno ovladati našim životima?

Odgovore na ova i slična pitanja pokušao je u šaljivom spotu i u prepoznatljivom stilu dati frontman Zabranjenog Pušenja, Davor Sučić Sula (Sejo Sexon), koji u spotu igra trostruku ulogu: na duhovit način odglumio je Sulejmana na ekranu, ljubavnika sultanije koji na kraju ostaje bez glave, te ljutitog muža - ispred ekrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to izgleda pogledajte u videu, a možda će se dio čitatelja i sam pronaći u šaljivim borbama za televizijski prijemnik.

"Spot obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vijekove i doprinos sapunice svjetskoj civilizaciji”, u svom šaljivom stilu  je o spotu rekao frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spot za pjesmu "Ti voliš sapunice" režirao je Žare Batinović, a pjesmu potpisuju Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Spot je sniman u Sarajevu, a uz Seju Sexona koji igra glavnu mušku ulogu, glavnu žensku ulogu u spotu tumači banjalučka glumica Nikolina Jelisavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo