SAMO NA RTL TELEVIZIJI / Pogledajte premijerno novu hit seriju 'Vatre ivanjske'!

Image
Foto: RTL

RTL Televizija od ponedjeljka kreće s prikazivanjem nove dramske serije "Vatre ivanjske", a već sada možete pogledati njezin početak, premijerno na RTL Sada!

20.8.2014.
16:53
RTL
VOYO logo

Ljubavne i obiteljske drame stanovnika Ivanja od ponedjeljka 25. kolovoza u 20 sati očekuju nas u novoj hit seriji RTL Televizije - 'Vatre ivanjske'.

PREMIJERA NA RTL SADA: Vatre ivanjske - početak serije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Originalni scenarij i vrhunski glumački tim obećavaju da ćemo ove jeseni na RTL Televiziji gledati seriju koja će ostaviti duboki trag u hrvatskoj dramskoj arhivi. Žitelji će nam otkrivati svoje tajne, namjere i karaktere u pitoresknom gradiću, u kojem ljubavne težnje, želja za osvetom, osjećaji požude, ljubomore i kajanja usmjeruju i obilježavaju živote ljudi.

Ne propustite novu hit seriju na RTL Televiziji 'Vatre ivanjske' , u kojoj gledamo brojna slavna glumačka imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREMIJERA NA RTL SADA: Vatre ivanjske - početak serije

Poznata „zlica“ iz serije „Tajne“ Ksenija Pajić ponovno ima jednu od glavnih rola uz Aleksandra Cvjetkovića, Franu Perišina, Doris Pinčić Rogoznicu, Lindu Begonju, Lelu Margitić, Ornelu Višticu, Filipa Juričića, Barbaru Nolu, Anu Begić Tahiri, Alena Liverića, Jana Kerekeša, Ivu Mihalić, Marka Cindrića, Nevenu Ristić i Slavena Španovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o seriji 'Vatre ivanjske', zanimljivosti o glumcima i sa seta i lokacija snimanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV?ref=hl!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo