FIZIČKE PRIPREME ZA KONCERT / Pogledajte kako Vesna Mimica trenira Kandžiju i Gole žene

Putem svog YouTube/Vevo kanala svakoga će tjedna objavljivati novu epizodu "Teretana Sessiona" s popratnim spotom

23.2.2016.
16:27
VOYO logo

Kandžija i Gole žene izabrali su naslovnu pjesmu s aktualnog albuma "Nema labavo" za novi singl te ga popratili uobičajeno sumanutim videospotom.

Ovoga puta pripremili su "Teretana Session" video u kojem njihov trening nadgleda "jedna i jedina, gđa Vesna Mimica", a riječ je o fizičkim pripremama za zagrebačku promociju 12. ožujka u Tvornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem svog YouTube/Vevo kanala svakoga će tjedna objavljivati novu epizodu "Teretana Sessiona" s popratnim spotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncetraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći - hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila. Sad nakon tog mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze", objasnio je Kandžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo