GRAĐANE ZGROZILA SNIMKA / Pogledajte kako je zaposlenik Mlinara nogama gazio kruh: 'Nije namijenjen daljnjoj konzumaciji'

Image
Foto: Screenshot/tiktok

'Evo kako se jeftina radna snaga odnosi prema nama, dobar tek Mlinar Hrvatska', naslov je videa objavljenog na TikToku

3.12.2023.
19:57
Screenshot/tiktok
VOYO logo

Snimka na kojoj zaposlenik Mlinara nogama gazi kruh proširila se društvenim mrežama i očekivano izazvale lavine komentara. Radnik ovog poznatog lanca u kamionu pokušava stisnuti pekarske proizviode ne bi li oni lakše stali u kutije, ali njegove metode zgrozile su mnoge.

"Evo kako se jeftina radna snaga odnosi prema nama, dobar tek Mlinar Hrvatska”, naslov je videa objavljenog na TikToku. Većina ljudi užasavala se nad snimkom iako je bilo i onih koji su odmah sugerirali kako se vjerojatno radi o starom kruhu namijenjenom za otpad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem zaposlenik Mlinara nogama pritišće stari kruh. Želimo dodatno i nedvosmisleno naglasiti da se radi o neprodanom kruhu s tržišta, koji je jednodnevan proizvod te se svakodnevno odvozi i nije namijenjen daljnjoj konzumaciji. Kruh iz povrata se odvozi u bioelektranu Energija Gradec, gdje se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije te nikako nije namijenjen za daljnju upotrebu u ljudskoj prehrani. Sirovina se ne koristi ni za ljudsku ni za stočnu hranu, već isključivo za biomasu koja se koristi za proizvodnju električne energije", rekli su za Index iz Mlinara dodavši i kako je radnik sa snimke upozoren, s obzirom na to da je "mimo pisanih procedura pokušao ubrzati proces prikupljanja kruha iz povrata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Hoćemo li ipak izbjeći skuplji kruh

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo