NESTVARNA SNIMKA IZ SPLITA / Pogledajte kako je tip probio kombijem ogradu na Marjanu: Neće njemu nitko reći da ne može proći!

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević na Facebooku je objavio snimku uz komentar

6.1.2024.
21:20
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Dvojac u bijelom kombiju je danas prije 18 sati proletio kroz zatvorenu rampu na sjevernom dijelu Marjana, iako je čuvar izašao da bi ih upozorio da ne mogu proći. Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević na Facebooku je objavio snimku uz komentar.

"Kako izgleda kada počinitelje pet kaznenih djela bespravne gradnje u zaštićenom području odbijete pustiti vozilom u zonu ograničenog prometa unutar tog zaštićenog područja, gdje nemaju pravo pristupa tim vozilom, možete vidjeti na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražimo najstrožu moguću sankciju za ovakvo obijesno ponašanja gdje je uz oštećenje tuđe stvari u opasnost doveden i zaposlenik JU PŠ Marjan!

P.s. Svi bespravni objekti koje su dotični bespravno gradili na Marjanu imaju pravomoćno rješenje o odbijanju legalizacije te su dostavljeni Građevinskoj inspekciji 12.12.2023., nadamo se da će inspekcija maksimalno ozbiljno pristupiti navedenim predmetima nakon ovakvog događaja!", poručio je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VRIJEDI OD SUTRA /

Splitski gradonačelnik proglasio je sve nedjelje i blagdane do kraja godine sajamskim danima

Image
VRIJEDI OD SUTRA /

Splitski gradonačelnik proglasio je sve nedjelje i blagdane do kraja godine sajamskim danima

Ima dozvolu za prolaz autom, ali ne i kombijem

Dalmatinski portal doznaje da je Dario Alujević vozač kombija koji je probio rampu na cesti koja vodi do Zoološkog vrta.

"Ne puštaju me do vlastite kuće, pa di to ima?! To je prepreka na nerazvrstanoj cesti, to tu ne smije po zakonu biti. Ja sam već iscrpio sve pravne mogućnosti, nema kome se nisam obratio, ali ništa nije pomoglo", rekao je Alujević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj Park šume Marko Pejnović pozvao je policiju i objasnio da je Alujević nema dozvolu za kombi već za osobne automobile. Za kombi nije mogao dobiti dozvolu.

"Sve je snimljeno, na snimci se vidi i kako je djelatnik Park šume bio u opasnosti i da ga je kombi zamalo udario", rekao je Pejnović i dodao da će poduzeti sve zakonom predviđene korake da se ovakvo ponašanje sankcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike