NEKI NOVI KLINCI / Pogledajte kako izgledaju Huremina odrasla djeca!

Image
Foto: RTL

Nakon dugogodišnjih borbi u Perziji, Sulejman se vraća kući supruzi Hurem, ostalim sultanijama i djeci. Najviše će ga iznenaditi sad već odrastao sin Mehmet i kćer jedinica Mihrimah!

8.2.2013.
15:59
RTL
VOYO logo

Nakon Mustafe, još je dvoje sultanovih nasljednika ušlo u godine rane mladosti. Prvi je princ Mehmet, koji je postao velika prijetnja polubratu Mustafi kao izravni konkurent za prijestolje.

Iako je sultan jednako volio svu svoju djecu, Mustafina i Mehmetova majka (Mahidevran i Hurem) vječno su se miješale u njegov odnos s djecom i nagovarale ga da se javno nakloni jednom od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Tu je i sultanova kći jedinica, Mihrimah, koja je izrasla u lijepu, vrlo pametnu djevojku koja se neće libiti izreći svoja mišljenja pred ostalim sultanijama na dvoru, te obraniti majku od novih spletki i intriga. Iako će se zaljubiti u tajanstvenog vojnika pjesnika, njezina majka imat će druge planove – želi je čim prije udati za svog novog vjernog slugu, Rustem-agu.

Hureminu odraslu djecu glume mlade nade turskog glumišta, koje su svoje prve, debitantske uloge imale u vrlo zapaženim televizijskim serijama. Hureminog prvorođenog sina Mehmeta glumi mladi i ljepuškasti Gurbey Ileri (rođen 1988. u Istanbulu) koji se turskoj javnosti predstavio ulogom Kerema u seriji „Arka Siradakiler“ iz 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Privatni život ovog bivšeg modela javnosti je postao sve zanimljiviji nakon što se doznalo da je u vezi s Ezgi Eyüboglu koja u “Sulejmanu” tumači lik Ajbige, Bali-begove neprežaljene djevojke.

Snalažljivu princezu Mihrimah utjelovljuje Pelin Karahan (rođena 1984. u Ankari) koju su turski gledatelji zavoljeli zbog uloge u pet sezona dugoj tinejdžerskoj seriji „Kavak Yelleri“, a mnogi je prepoznaju i po ulogama u reklamnim kampanjama za Coca Colu i čokoladicu Kit Kat. Vrlo susretljiva i uvijek nasmijana Karahan već godinu dana uživa u braku s trenerom fitnessa, Erdincem Bekirogluom i jedva čeka postati majkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li sultanovi tinejdžeri unijeti nove nemire na dvor, gledatelji mogu doznati već u novim epizodama serije „Sulejman Veličanstveni“ koje će se emitirati u nedjelju, 10. veljače u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo