ponedjeljkom u 20:55 / Pogledajte drugu sezonu hit serije 'Vještice iz East Enda'

Image
Foto: PR fotografije

Nadahnuto bestselerom Melisse de la Cruz, Vještice iz East Enda prate misterioznu obitelj Beauchamp. Vještice iz East Enda gledajte ponedjeljkom u 20:55h na Foxu.

3.10.2014.
15:35
PR fotografije
VOYO logo

Vještice iz East Enda priča je o Beauchampima, obitelji besmrtnih vještica.

Drama o majci i njezine dvije odrasle kćeri koje ne znaju da su iduća generacija vještica. Vode mirne, neuzbudljive živote u skrovitom priobalnom gradiću East Endu. Kad se jedna od kćeri zaruči za bogatog pridošlicu, niz događaja prisili njezinu majku da prizna svojim kćerima da su zapravo moćne i besmrtne vještice.

Nadahnuto bestselerom Melisse de la Cruz, Vještice iz East Enda prate misterioznu obitelj Beauchamp: slobodoumnu umjetnicu Joannu (Ormond) i njezine dvije odrasle kćeri, divlje dijete, šankericu Freyu (Dewan-Tatum) i sramežljivu knjižničarku Ingrid (Boston), koje ne znaju da imaju dar (i prokletstvo) magičnih svojstava.

U drugoj se sezoni otvara portal za Asgard i ono što će kroz njega proći zauvijek će svima promijeniti život. U East Endu se također pojavljuje stranac, a Joanna je sve slabija od Penelopina otrova i obitelj pokušava pronaći protuotrov. Kako bi sve bilo još dramatičnije, nakon smrti njihove majke Dash i Killian su naslijedili vještičje moći. Kako će ih moći koristiti, tek ćemo vidjeti u drugoj sezoni serije.

Vještice iz East Enda gledajte ponedjeljkom u 20:55h na Foxu.

https://croatia.iprom.net/adserver/Event/Impression?z=37&sid=rtl&ad=64920&neos=1
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo