OPTUŽENI ZA PREMLAĆIVANJE / Podignute optužnice protiv vlasnice i zaštitara swingerskog kluba Anaconda u Rovinju

Image
Foto: Screenshot RTL Danas

Optužnicom, podignutom pred pulskim Županijskim sudom, obuhvaćena su dvojica 46-godišnjaka, 39-godišnjak, 24-godišnjak, dvojica 37-godišnjaka i 42-godišnjakinja

26.6.2024.
14:54
Screenshot RTL Danas
VOYO logo

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je, nakon završene istrage, podiglo optužnicu protiv šestorice zaštitara i vlasnice swingerskog kluba Anaconda u Rovinju zbog premlaćivanja 31-godišnjaka i 25-godišnjakinje ispred tog kluba u rujnu prošle godine.

Optužnicom, podignutom pred pulskim Županijskim sudom, obuhvaćena su dvojica 46-godišnjaka, 39-godišnjak, 24-godišnjak, dvojica 37-godišnjaka i 42-godišnjakinja koje terete za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i upućivanja prijetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema optužnici, jedan od okrivljenika je ispred kluba, u noći 2. rujna prošle godine, udario 31-godišnjaka šakom u zatiljak, nakon čega su ga svi zajedno udarali rukama i nogama po glavi i tijelu, a 42-godišnjakinja ga je udarila šakom u glavu i vukla po tlu, čime su mu nanijele teške tjelesne ozljede.

Prvookrivljenog 46-godišnjaka terete da je 31-godišnjaku istovremeno skinuo sat s ruke, dok mu je 42-godišnjakinja s vrata strgnula zlatne lančiće, oštetivši ga time za najmanje 20.390 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo dodaje kako okrivljenike tereti da su u istom događaju zaprijetili 25-godišnjakinji.

Image
ŠTO SE ZBIVA U ROVINJU? /

S kamerom došla do swingerskoj raja u kojem se u zadnje vrijeme događaju ružne stvari: 'Tamo je svaku noć raspašoj'

Image
ŠTO SE ZBIVA U ROVINJU? /

S kamerom došla do swingerskoj raja u kojem se u zadnje vrijeme događaju ružne stvari: 'Tamo je svaku noć raspašoj'

Vlasnica kluba optužena i za premlaćivanje Talijana

Uz to, prvookrivljenog 46-godišnjaka terete da je, zajedno s drugim nepoznatim muškarcem, izudarao 57-godišnjakinju koja ih je pokušala spriječiti u napadu na 31-godišnjaka, pri čemu je ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, prvookrivljeni 46-godišnjak je optužen da je istog dana navečer, usmjerio pištolj prema policajcima, ali su ga oni uspjeli savladati i oduzeti mu pištolj. Vlasnicu Anaconde terete da je u noći 20. srpnja 2023., u istom klubu, udarila 57-godišnjeg Talijana šakom u glavu i nanijela mu teške tjelesne ozljede.

Tužiteljstvo ističe da je kazneni postupak dijelom obustavljen protiv svih okrivljenika zbog prijetnje jer su 2. rujna 2023. ozbiljno zaprijetili 27-godišnjaku, no on je tijekom istrage povukao prijedlog za kazneni progon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga je također obustavljena u odnosu na petero hrvatskih državljana jer nema dokaza da su opljačkali 31-godišnjaka. Zbog nedostaka dokaza obustavljena je istraga u odnosu na drugog 46-godišnjaka zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede 31-godišnjaku, kao i protiv 57-godišnjaka jer nema dokaza da je sudjelovao u premlaćivanju talijanskog državljanina.

POGLEDAJTE VIDEO: Rovinjani u strahu nakon brutalnih premlaćivanja u swingerskom klubu. 'Tamo je svaku noć raspašoj'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo