zabava zajamčena / Počinje najveći i najluđi hrvatski open-air festival!

Image
Foto: PIXSELL

Vrata INmusica otvaraju se danas u 18 sati, a dobar provod možemo očekivati uz Plan B, Gorillaz Sound System, Human Woman i brojne druge.

28.6.2012.
9:49
PIXSELL
VOYO logo

Nakon mjeseci nestrpljivog iščekivanja došao je i taj dan. Naime, danas počinje najveći open-air festival u Hrvata, koji se već tradicionalno održava na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu.

Riječ je o INmusicu zbog kojeg žive svi hrvatski glazboljupci, a prepoznali su ga i svjetski mediji. CNN International je uvrstio zagrebački INmusic u 50 najboljih svjetskih festivala.

Ipak, recesija je ostavila traga i na glazbi pa su ovogodišnji izvođači nešto 'neugledniji i skromniji' od onih prošlih godina. Iako su mnogi ostali razočarani izostankom velikih imena, trebali bismo biti zadovoljni i ovim headlineom jer festival i dalje obećava pregršt zabave i dobre muzike.

Sedmi INmusic nas tako poziva na ples do zore uz Plan B, Franz Ferdinand, Mando Diao, Gogol Bordelo, New Order, Gorillaz Sound Systemom i još mnoge druge.

Danas se vrata Festivala otvaraju u 18 sati, a ako još uvijek niste kupili svoju ulaznicu, još uvijek stignete to učiniti na ulazu za 340 kuna.

Program pogledajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo