POČINJE JEDNO OD NAJORIGINALNIJIH ADVENTSKIH DOGAĐANJA: / Bit će to raj za zaljubljenike u hranu i dobru zabavu

Image

Udarom Gričkog topa u subotu, 26.

21.11.2016.
12:28
VOYO logo

"Fuliranje" je jedno od prvih i najoriginalnijih adventskih događanja koje je u proteklih pet godina obišlo više od milijun posjetitelja a mogli su uživati u više od 500 koncerata i nastupa glazbenika, DJ-a, performera i izložbi.

I ove godine na dvije lokacije

Ovogodišnje "Fuliranje", odvijat će se na dvije lokacije, u Tomićevoj i Kurelčevoj ulici, gdje posjetitelje očekuju brojna događanja kojima neće, nedostajati dobre zabave i vrhunskih gastro užitaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomićeva ulica tako će postati gastro meka za sve "foodije" i zaljubljenike u hranu i dobru zabavu, dok će se Kurelčevoj moći čuti disco ritmovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tomićeva aka The Foodiest street in the world u suradnji sa Andrejom Barbieriem i Marinom Medakom, ove će godine, prvi put na cesti, ugostiti najbolje i najatraktivnije hrvatske kuhare. Dino Galvagno, Braco Sanjin, Tomislav Škunca - Škuf, Tvrtko Šakota, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i Hrvoje Zirojević samo su neki od kuhara koji će posjetiteljima predstaviti svoje kreacije", najavljuju organizatori "Fuliranja".

Image

U toj će se ulici po prvi putra predstaviti i klaster najboljih srednje dalmatinskih restorana i kuhara pod brendom "Murter-Kornati", a koji čine restorani Fabro, Boba, Opat i Fešta. Također, tu će biti i jedan od najboljih istarskih restorana - Vodnjanka, dok će se za slastice pobrinuti RougeMarin Choco Bar, Fritula Bar i Palačinka Bar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Organizatori kažu da će "svoj talent i dobru energiju u ulicu donijeti i Baby Dooks koji će u svojoj kućici pripremati drugačije i zanimljive hot dogove, kobasice i još štošta toga", a bit će tu i kultna Rakijarnica.

Image

'Najveći disco na otvorenom'

Organizatori "Fuliranja" najavljuju kako će Kurelčeva ulica ove zime postati "najveći disco na otvorenom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ideja je presjekom disco kulture od njenih začetaka s početka 70-ih, pa sve do danas, rasplesati i ugrijati posjetitelje u hladne, zimske dane. Donna Summer, Marvin Gaye, Bee Gees, Kulušić, Saloon i Studio 54, samo su neki od glazbenika i disco ikona kojima će se ovim putem odati priznanje".

Image

Plesnjaci, DJ-i, tematske večeri, plesne i glazbene radionice, samo su dio programa kojima će dočekati "Fulirante".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro počinje Advent u Zagrebu: Evo na kojim ćemo sve lokacijama uživati u čaroliji Božića

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo