x factor krenuo u splitu / Počinje borba za prestižnu regionalnu titulu nove glazbene zvijezde!

I prije nego je počeo s prikazivanjem show X Factor Adria, izaziva veliku pažnju. Da su za ulogu nove glazbene regionalne zvijezde zainteresirani mnogi, moglo se vidjeti već na prvoj pred audiciji koja je jučer održana u Splitu.

6.2.2015.
18:44
VOYO logo

Krenule su audicije za najveći regionalni glazbeni reality  show - X Factor! Nove buduće nade potražili smo u Splitu, gdje se održala prva u nizu audicija za regionalnu inačicu ovog popularnog showa pod nazivom X Factor Adria!

Vani fešta - pjesmom se tjera trema, no pred sobama gdje se audicija održavala muk!

"Malo je trema, ali bit će to dobro. Nadam se da će biti dobro, sve mora biti normalno", kaže kandidatkinja Kristina Javorčić.

"U slučaju da budeš pozvana da dođeš na veliku audiciju pred žiri, molim te pazi koju pjesmu biraš", savjet je jednoj kandidatkinji dala Aneta Ivanović iz žirija.

Neki su, čini se, već sada itekako dobro prilagodili pjesme svome karakteru, što žiri svakako traži od kandidata!

"Rekli su mi da su zadovoljni mojim glasom, sa mnom općenito, s mojim karakterom, stavom prema njima. Rekli su mi da sam pozitivan, nasmijan i mislim da je to upalilo", kaže kandidat Marin Novaković.

Koliko će od njih 500-tinjak prijavljenih dospjeti do drugog kruga, znat ćemo za desetak dana. A kandidati su već sada nestrpljivi! A i uvjereni da baš oni imaju taj 'x faktor' koji se traži!

"A ne znam, ja se nadam, ako oni to prepoznaju. Ja smatram da imam jer ples, glumu i pjevanje uklopim u jedno", kaže kandidatkinja Antonija Dora Pleško na pitanje misli li ima li baš ona potrebni 'x faktor'.

"Uzbuđena sam, ali trema nije baš tu prisutna jer, ajmo reći, ovo mi je već stoti u nizu nastupa koje sam imala. Tako da jedva čekam", kaže kandidatkinja Martina.

Stotine nastupa, u ovoj priči najuzbudljivijeg glazbenog showa X Factor, nisu sigurna ulaznica za drugi krug -  no dobar glas možda i je! A živote ovih mladih ljudi naglavačke mogu okrenuti članovi žirija idzaju li im potvrdu za prolaz! Ugodan, ali i težak zadatak!

"Moram priznati, u ovu sobu su ušli nevjerojatni likovi, i djevojke i momci sa puno karaktera i vrlo interesantnim muzičkim ukusom", kaže Aneta Ivanvoić iz žirija

Audicija za pjevačke talente nastavlja se i iz Splita ovoga vikenda seli u Zagreb! Imate li glas i taj toliko željeni X factor svakako nabrusite glasnice i pokažite što znate u subotu i nedjelju od 10 sati u  Jadran filmu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo