Počeli masovni otkazi na Prisavlju!

1.4.2010.
22:41
VOYO logo

arti-201003190554006''I ja sam to čuo, ne znam još razloge jer nisam vidio papir'', komentirao je otkaz za Večernji list, koji piše kako posrijedi nisu bili samo ''benigni putni nalozi'' već je otkaz dobio zbog fiktivnih autorskih i ugovora o djelu, kao i zbog nezakonite nabave proizvodnje, što je također plaćeno fiktivnim ugovorima, pa je to uz internu reviziju djelomično morala istražiti i policija.

Osim za Jančića prvi travanj bio je koban i za 19 honoraraca Informativnog programa, kojima ugovori o autorskom djelu, doduše, nisu otkazani već im naprosto ''nisu produljeni''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuška se da ta sudbina čeka i ostale honorarce na HRT-u, a ubuduće će se svi novi suradnici birati isključivo putem audicije, tvrdi vrh Prisavlja za Večernjak.

Takvu odluku opravdavaju napucima o smanjenju troškova na HRT-u, a s obzirom na to da su preliminarni rezultati za 2009. pokazali gubitak od više od 100 milijuna kuna, tehničko ravnateljstvo HRT-a ipak je krenulo u nužno rezanje troškova i restrukturiranje kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201003060059006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo