VEČERAS NA RTL TELEVIZIJI / Po prvi put na TV ekranima 'posljednji reality show'!

RTL Televizija u četvrtak, 6.prosinca u 22:30 sati donosi posljednji reality show. Film Nevija Marasovića 'The show must go on' bit će po prvi put prikazan na TV ekranima. Riječ je o tek trećem SF filmu u hrvatskoj povijesti i prvom nakon tri desetljeća suše.

6.12.2012.
9:04
VOYO logo

Zagreb, dvadesete godine 21. stoljeća. Filip Dogan (Sven Medvešek), uspješni je producent reality showa "Housed" u kojem tijekom 180 dana šest ljubavnih parova boravi u reality kući, izoliranoj od vanjskog svijeta. Svjetski rat započinje, no stanari su nesvjesni događanja izvan svoje okoline, a producent showa nastoji novosti sakriti od natjecatelja.

Po prvi puta na TV ekranima bit će prikazan "The show must go on" Nevija Marasovića, koji je tek treći znanstveno-fantastični film u hrvatskoj povijesti i prvi nakon tri desetljeća SF suše. Prikazan 2010. godine u hrvatskim kino dvoranama, Marasovićeva distopija bila je pravo osvježenje na velikim platnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Scenarij za film Marasović je počeo stvarati četiri godine prije same realizacije, dok je ideja nastala za vrijeme trajanja druge sezone hrvatskog "Big Brother" showa. U vrijeme nakon ulaska Hrvatske u EU, autor prikazuje zemlju koja se nalazi u ratu dok se stanari 'kuće' u svom TV reality showu, nesvjesni armagedona izvan zidova privremenog doma, bave svojim televizijskim poslom.

Uzbudljivo kino ostvarenje aktualne hrvatske produkcije nagrađeno je Zlatnom Arenom za scenarij, Zlatnom Arenom za specijalne efekte te nagradom Breza za najboljeg debitanta i Oktavijanom za najbolji film 2010. godine po izboru kritičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevio Marasović je sa 24 godine snimao film o posljednjem reality showu na svijetu. Upravo na snimanju TSMGO-a je nastala ideja za seriju "Instruktor" koja se emitirala na RTL Televiziji. Osim mnogih nagrada koje je osvojio, Marasovićev debitantski film je u Japanu u redovnoj video i TV distribuciji, dok nekolicinu holivudskih producenata zanimaju prava za američku obradu filma.

Image
Foto: RTL

RTL Televizija u četvrtak, 6.prosinca u 22:30 sati donosi posljednji reality show. "The show must go on" nagovještava armagedon. Jeste li spremni na njega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo