BURNA 2018. / Po čemu ćemo pamtiti ovu godinu? Slavili smo sportske uspjehe i ljubav, ali se i opraštali od velikih talenata

Zahvaljujući Vatrenima Hrvatska je ovo ljeto živjela neopisiv san. No, to je samo jedan događaj po kojem pamtimo 2018.

20.12.2018.
20:21
VOYO logo

Kakva raspjevana godina. Dok jednima baš ove 2018. ne bi trebalo biti do pjesme, drugi su proveli dugo, toplo raspjevano ljeto.

Srebrni nogometaši su nas podsjetili da možemo prirediti bezbroj dočeka - po cijeloj zemlji, slaviti u nedogled, ali i uz njih zaboraviti na goruća pitanja u državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su neki od njih uspjeli postati i influenceri, drugi su, usred sportske ludnice stigli i pred oltar! Ljubav je i ove godine prešla naše granice. Najromantičnija sapunica na svjetu raznježila je i najtvrđe orahe. Jedno je - kraljevsko vjenčanje.

Dok se slavila ljubav - Hollywood je tresla najveća afera u povijesti. Od filmskog moćnika do seksualnog zlostavljača - zbog Harveya Weinsteina otkrili smo mračnu tajnu Hollywooda i pravu cijenu instant slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod slave, naučili smo da kod onih najdugovječnijih popularnost nikad ne blijedi. Zbog Jože Manolića pojam istraživačkog povjerenstva dobilo je sasvim novo značenje.

U rubrici svjetsko, a naše Kolinda Grabar Kitarović je pokazala da stigne sve - pjevati, navijati, plakati, odolijevati vremenskim neprilikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ove godine napustili su nas izvanserijski glazbeni talenti  - svijet je ostao bez Dj Aviciija i soul dive Arethe Franklin...

A nitko se i dalje nije oporavio od šoka da Olivera Dargojevića više nema...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo