PLJUŠTE NAPADI NA PLENKOVIĆA NAKON NOVOG OTKRIĆA: / 'Mafijaška HDZ-ova hobotnica je isplivala na površinu! Ostavka i izbori'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Posljednji dio HDZ-ovog spota iz predizborne kampanje u ljeto 2016.

21.5.2018.
21:29
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nižu se reakcije na otkriće N1 televizije da je promotivni spot Andreja Plenkovića za kampanju "Vjerodostojno" 2016. godine sniman u uredu odvjetnika Šavorića.

ŠTO (JOŠ) VEŽE PREMIJERA I GLAVNOG ČLANA GRUPE BORG? Predizborni spot ‘Vjerodostojno’ Plenković je snimao u Šavorićevom uredu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovi odnosi između Šavorića, Plenkovića i Todorića su (vjero)dostojni zapleta u tragediji iz pera Sofokla ili Euripida: Plenković snima spot u uredu odvjetnika koji će pisati zakon kojime će Todoriću oteti iz vlasti firmu koju plaćaju za snimanje spota u uredu odvjetnika koji ...", napisao je na Twitteru saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević komentirajući činjenicu da je u prostoru odvjetničkog ureda Šavorić snimljen spot 'Vjerodostojno' za kampanju Andreja Plenkovića 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to jedina lokacija. Bili smo i na Baldekinu. Točka.", komentirala je bivša premijerka Jadranka Kosor, imajući na umu i odgovor Plenkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mafijaška HDZ-ova hobotnica je isplivala na površinu! Plenkoviću, tvrdiš li i dalje da ništa nisi znao? Ostavka i novi izbori, to je jedino što Hrvatska očekuje od tebe i tvog HDZ-a", poručio je šef HSS-a Krešo Beljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo