PLENKOVIĆEV SPIN-DOKTOR PISAO SUPRUZI INDEXOVOG NOVINARA: / 'Kad je netko govno, govno je'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Novinar Indexa Vojislav Mazzocco nakon ostavke Martine Dalić upitao je Plenkovićevog savjetnika za strateško komuniciranje Krešimira Macana tko će biti sljedeći ministar gospodarstva.

14.5.2018.
17:16
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Novinar portala Index.hr, Vojislav Mazzocco, objavio je na Twitteru prepisku koju je s njegovom (Mazzoccovom) suprugom putem WhatsApp-a vodio Krešimir Macan, savjetnik premijera Andreja Plenkovića za strateško komuniciranje.

"Kad je netko govno, govno je", napisao je Macan gospođi Mazzocco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OSTAVKA MARTINE DALIĆ: Posljednja presica s premijerom Plenkovićem

Image

OSTAVKA MARTINE DALIĆ: Posljednja presica s premijerom Plenkovićem

"Zaje*ao si se i treći put"

Na njezin upit na koga misli, Macan joj je odgovorio: "Pitaj muža". Potom je, na njeno pitanje "Reci mi ti", Macan napisao: "Neću, ovo je drugi put da me razočarao. Ali sad sam ga prekrižio. Budala da sam i ovaj put popušio foru. Sve ok."

Sâm Mazzocco, objavivši prepisku svoje supruge i Plenkovićevog spin-doktora, poručio je Macanu da se "zajebao i treći put", a Macan mu je odgovorio kako je pisao prvo njemu. https://twitter.com/MazzoccoV/status/996036491074732033

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko bi htio uzeti ovaj posao kad ste je ovako razguzili?"

U pozadini ove privatne čarke stoji, dakako, javna afera, ona s (hot)mailovima Martine Dalić, koja je do prije par sati bila potpredsjednica Vlade.

Mazzocco je na Indexu napisao kako je ubrzo nakon njezine ostavke upitao Macana tko će biti sljedeći ministar gospodarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O nasljedniku se još nije ni počelo razmišljati. Tko bi htio uzeti ovaj posao kad ste je ovako razguzili? Najbolje da ukinemo ministarstvo gospodarstva", uzvratio mu je Macan te dodao: "Ona je to trebala nadzirati, a dečki su se malo zaigrali." Nakon toga, premijerov se savjetnik, očito, odlučio javiti Mazzocovoj supruzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo