BRUTALNO I TOČKA /

Plenković zabio 'tricu' a onda mu je stiglo 'zakucavanje u facu' za TV špicu: 'Anemični Plačljivko laže, ovo je prava istina'

Image
Foto: Profimedia

Premijer je sasuo paljbu po oporbi, no stigao mu je odgovor

18.4.2023.
14:28
Profimedia
VOYO logo

Ova ista plačljiva oporba, kad sam ih zvao nakon izbora 2020. u Vladu, ne u gužvu, u podrum u Slovensku, da se konzultiramo. Što su napravili? Odbili, neće razgovarati s premijerom, to je ekipa o kojoj govorimo. Nemojte konfabulirati HDZ i Vladu.

Image
PREMIJER SE OBRATIO NACIJI /

Plenković stao pred novinare i pucao iz teškog oružja, a kako je tek nazvao oporbu: 'Nemojte konfabulirati HDZ i Vladu'

Image
PREMIJER SE OBRATIO NACIJI /

Plenković stao pred novinare i pucao iz teškog oružja, a kako je tek nazvao oporbu: 'Nemojte konfabulirati HDZ i Vladu'

Poručio je to u utorak premijer Andrej Plenković iz Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odgovor nije trebao dugo čekati. SDP-ova Mirela Ahmetović odgovorila mu je putem Twitera.

"AP opet laže. “Plačljiva” oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020., već je željela sudjelovati na zajedničkom sastanku, a ne pojedinačno u četiri oka, kako je tražio AP. Dakle, AP je odbio zajednički sastanak. Ali tko laže, taj i krade. Već viđeno”, napisala je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, zastupnica Radničke fronte Katarina Peović prokomentirala je izjavu HSS-ovog Kreše Beljaka, koij je rekao kako bi ona bila bolja premijerka od Plenkovića.

Specifična pozicija

“Hvala kolegi Beljaku, ali naša pozicija je malo specifična i drugačija od ostalih stranaka. Mi kažemo da nije dovoljna zamjena jednih lica drugima, da korumpirane zamijene nekorumpirani, da sposobni zamijene nesposobne, već je potrebna mobilizacija te radne društvene većine koja mora donijeti promjene samostalno. Zato nas može ojačati upravo društvena mobilizacija većine na čijim se leđima upravo ovo obija”, kazala je za N1 i nastavila.

“Tu je i pitanje našeg gospodarskog razvoja i zašto smo se sveli na turizma. Mora se postaviti pitanje što je značila prodaja Ine i treba li ju nacionalizirati”, dodala je te je rekla nekoliko riječi o koaliranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, svima nam je u interesu da ostavimo dobar rezultat na izborima, ali to želimo na način da uistinu stanemo na stranu te društvene većine. To je problem kod nas, ta priča da ćemo zamijenit jedna lica drugima i zato imamo malu izlaznost. Ljudi ne vjeruju tom narativu, da su jedni manje korumpirani od drugih”, rekla je Peović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo