STRANAČKI IZBORI /

Plenkovićeva borba za HDZ: 'Pozabavit ćemo se onima koji štete stranku'

Image
Foto: Josip Regović/Pixsell

Osvrnuo se i na Rodne studije te situaciju nazvao smiješnom

13.7.2024.
10:50
Josip Regović/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u subotu ujutro glasovao je na biračkom mjestu na zagrebačkom Svetom Duhu na unutarstranačkim izborima u stranci. Rekao je da stranka bira predsjednika, zamjenika i četvero potpredsjednika.

Plenković je uvjeren da će biti velika izlaznost članova stranke te podsjetio na pobjede na parlamentarni izborima i onima za Europski parlament. Rekao je da je HDZ na vlasti 12 godina, a da HDZ posluje besprijekorno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HDZ je u potpunosti konsolidiran i ne ovisi ni o jednom donatoru te redovito izvršava sve svoje obveze", istaknuo je. Najavio je da će se pozabaviti onima "koji štete stranci" te da će se orijentirati na mlade, kao i jačanje stranke u urbanim sredinama.

Osvrnuo se i na aktualne teme - o novoj pojavi svinjske kuge rekao je da se reagiralo brzo. "Nažalost, ta bolest postoji i jako je teško pratiti kako će doći virus", istaknuo je Plenković te nastavio da se ne može "čarobirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Josip Regović/Pixsell

"Nemate vi što drugo nego ograničiti širenje. Najvažnija je reakcija brzo ograničenje i strogo ograničenje. Slušat ćemo struku", poručio je. O napadu na Rebro rekao je da su podaci tu i da sve funkcionira normalno. Situaciju s Rodnim studijima nazvao je smiješna, da su upućeni na drugi postupak, a ne da su odbijeni.

Inače, prijevremene i neslužbene rezultate izbora u HDZ-u objavit će danas u 21 sati.

POGLEDAJTE VIDEO Koga će HDZ poslati 'na megdan' Milanoviću u borbi za Pantovčak? 'Pitanje je žele li uopće dobiti te izbore'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo