PLENKOVIĆ SKUPIO POTPISE ZA NADOLAZEĆE IZBORE U HDZ-U: / 'Imam ih 45.792', iskoristio je priliku i da malo 'bocne' Stiera

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Predajom potpisa Andrej Plenković i njegovi kandidati za zamjenika predsjednika i potpredsjednike službeno su istaknuli svoju kandidaturu na unutarstranačkim izborima u HDZ-u

27.2.2020.
17:09
Marko Lukunić/Pixsell
VOYO logo

Andrej Plenković i njegov tim kandidata za čelna mjesta u HDZ-u danas su u središnjici stranke predali potpise i tako službeno istaknuli kandidaturu na unutarstranačkim izborima. Sadašnji predsjednik stranke i kandidat za novi mandat zahvalio se onima koji su prikupljali potpise te najavio da će članovima stranke predstaviti program koji je dobar za HDZ i zemlju, jer će na toj platformi graditi i kandidaturu na skorašnjim parlamentarnim izborima, javlja N1.

Dobio najveću potporu

Plenković je otkrio kako je dobio 45.792 potpisa, a njegovi kandidati za zamjenika predsjednika i potpredsjednike Tomo Medved 38.909, Oleg Butković 36.390, Zdravka Bušić 33.256, Branko Bačić 33.442 i Ivan Anušić 35.115 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo s time da na izborima pobijedimo kao tim. Što se tiče svih članica i članova, poštujemo tuđe mišljenje, drugačiji stav i nakon izbora trebamo biti jedinstveni", rekao je.

Image
OVO JE PLENKOVIĆEV TIM ZA UNUTARSTRANAČKE IZBORE: /

Medved, Anušić, Bušić, Butković, Bačić...

Image
OVO JE PLENKOVIĆEV TIM ZA UNUTARSTRANAČKE IZBORE: /

Medved, Anušić, Bušić, Butković, Bačić...

Umjereni odgovori na napade

Plenković je naglasio kako novinari u unutarstranačkoj kampanji mogu pratiti tko što govori te da ima afirmativan i pozitivan pristup. Dodao je i kako će odgovoriti na napade iz opozicije, ali tako da ne šteti stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Davora Ivu Stiera ima mjesta u HDZ-u i nakon što ne pobijedi na ovim izborima", odgovorio je na pitanje što ako netko iz opozicije osvoji neko od potpredsjedničkih mjesta na unutarstranačkim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo