OŠTAR I ŽESTOK / Plenković prozvao Petrova zbog licemjerja pa opleo po Milanoviću: 'Žao mi je onih koji ga zovu...'

Nije štedio ni Petrova za kojeg je rekao kako je 'roditeljima preporučio Pfizer, a onda došao na prosvjed na kojem se zaziva ivermektin'

6.12.2021.
17:26
VOYO logo

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-a, predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković dao je izjavu za novinare.

"Omikron je sada sve prisutan, po brojnim zemljama, slično je i kod nas gdje je potvrđeno nekoliko slučajeva", rekao je a na pitanje o eventualnim mjerama pozvao je na poštovanj postojećih mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILANOVIĆ ŽESTOK /

'Godinu i pol imamo stožerokraciju. Pupovac? On nije predstavnik Srba nego etnobiznismen'

Image
MILANOVIĆ ŽESTOK /

'Godinu i pol imamo stožerokraciju. Pupovac? On nije predstavnik Srba nego etnobiznismen'

'Čekamo preporuke HZJZ-a'

"Moramo podsjetiti na mjere, booster dozu, pozivam sve koji su se cijepili i imaju povjerenje prema cjepivu da se zaštite; booster doza nakoh šest mjeseci. Moramo biti oprezni i što se tiče drugih mjera dakle, maske prozračivanje i svi oni higijenski standardi koji su vrijedili". rekao je i dodao "A dalje očekujemo preporuke HZJZ-a i  Ministarstva".

'Bavimo se mi važnijim temama'

Komentirao je nove optužbe predsjednika Zorana Milanovića na račun ministra obrane Marija Banožića, Vlade i Stožera. nakon što je na brodu HRM posjetio Komižu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što je govorio, meni je žao ovih koji ga zovu. On gdje god ode, nitko ne zna na što je došao. Odjeci su stalno neke svađe, komentari, uvrede… Mislim da je to redundantno i gubi se cijeli smisao. Nebitno, ovo što priča je bezveze. Gubljenje vremena mi je komentirati njegove teme i konstrukcije. Bavimo se mi bitnijim temama”, rekao je Plenković.

'Za svoje roditelje cjepivo, za druge ivermektin'

Komentirao je i Most i Božu Petrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Govorio je da je svojim roditeljima preporučio cjepivo Pfizer, a onda se pojavio na prosvjedu na kojem se zaziva ivermktin, dakle lijek protiv parazita kod stoke. Za svoje roditelje cjepivo, za druge ivemektin“.  rekao je Plenković te se osvrnuo na najavljene nove prosvjede: “18. prosinca se neće dogoditi ništa. Ovaj koloplet aktera… Ima onih koji naivno misle da nema korone. Ovi koji umiru na intenzivnoj njezi, umiru tek tako jer nemaju što raditi. Ali postoje i politički paraziti. Koji bi htjeli nešto ušićariti na temama poput ovih”, smatra Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo