razgovarali sat vremena / Plenković brani Milijana Brkića: 'Brkić je Brkić, a Curić je Curić'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Poručio je kako Vlada niti on osobno ne koriste državne institucije za stranačke ili bilo kakve druge obračune

27.9.2018.
13:24
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Premijer i predsjednik Vlade Andrej Plenković komentirao je situaciju oko Milijana Brkića. Na pitanje RTL-ovog reportera Borisa Miševića smatra li da zbog veze Brkića i Curića postoji pitanje političkog kredbiliteta Brkića kao drugog čovjeka Vlade, Plenković je kazao kako nema nikakvih komentara zbog istrage.

"Čuli ste njegove izjave, sjeli smo, razgovarali sat vremena, ja ne mogu komentirati što će se događati u istrazi pa nemam nikakvih komentara na istrage", kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je dobro načelo da svatko odgovara za svoje postupke. Brkić je Brkić, a Curić je Curić. Od mene očekivati da se povodim naslovima ili teorijama, o tome nema šanse. Što se tiče Vukovara, stav stranke je jasan. Nisam doživio u razgovoru da on baš daje potporu toj inicijativi", kazao je premijer.

Poručio je kako Vlada niti on osobno ne koriste državne institucije za stranačke ili bilo kakve druge obračune. "Institucije dolaze do svojih saznanja sukladno zakonu, poduzimaju mjere i eventualno kreću u postupke. To su stvari koje se događaju potpuno neovisno od politike", kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo