Plaža na koju će se upad plaćati 'paprenih' 25 kuna!

25.7.2013.
8:05
VOYO logo

"Nejasno je zašto se o tome raspravlja tek sada, na vrhuncu sezone, ali riječ je o propustu Trgovačkog društva Crvena luka koje upravlja naseljem", rekao je zadarski župan Stipe Zrilić, na što je dožupan Rudolf Dvorski pitao postoji li kategorizacija plaža, odnosno je li određena najniža i najviša cijena koju koncesionar može tražiti s obzirom na sadržaje koje plaža nudi.

"Nadam se da ovo nije mjera kojoj je cilj da se s plaže udalje domaći ljudi, odnosno da je koriste samo turisti. Je li koncesionar uredio plažu ili ju je samo ogradio? Ako ima tuševe i neke druge sadržaje, onda je u redu, ali mora se znati što određuje jeftiniju, a što skuplju ulaznicu", kazao je Dvorski, a prenosi Zadarski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Resorni pročelnik Jerolim Uroda pojasnio je da koncesionar može tražiti cijenu koju hoće, a na Županijskoj je skupštini da ili prihvati ili odbije zahtjev. Dodao je i da kategorizacija plaža ne postoji, ali što se tiče Crvene luke, riječ je o uređenoj plaži koja se ubraja u turistički A razred.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo