Platili stanove, a u njih se ne mogu useliti godinu i pol

Iako su vlasnici POS-ove stanove u Varaždinu platili još prije godinu i pol dana, u njih se još nisu uselili jer ih grad nije dovršio.

12.1.2012.
22:33
VOYO logo

Iz varaždinskih POS-ovih stanova iščupano je 20 bojlera, a šteta iznosi 200.000 kuna.

"Ne uzimajući u obzir štetu na 25 vrata koja su provaljena, ovo je jedna strašna šteta", kaže Vladimir Kukec iz javne ustanove Gradski stanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kukec objašnjava da se stanari već godinu i pol dana ne mogu useliti jednim dijelom zbog kašnjenja na samim objektima, a većim dijelom zbog kašnjenja radova na infrastrukturi i priključcima na sami objekt.

Problemi s priključcima struje i plina

"Prvo je problem bio plinski priključak, pa priključak na struju i sada nadomak cilja provaljeno je u 20 stanova. Trebali smo dobiti do kraja ovog tjedna uporabnu dozvolu za ta tri objekta, 12 stanova, ali evo provaljeno u 20 stanova", rekao je Kukec za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li očajni vlasnici na useljenje sada čekati još koju godinu, Kukec nije mogao reći. Kaže da se sada trebaju nabaviti novi bojleri.

Vlasnici stanova ne usude se govoriti pred kamerama, jer kako kažu, boje se da tek onda nikad neće useliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U varaždinskoj policiji potvrdili su da je zbog krađe bojlera pokrenuta istraga, a o detaljima za sada ne mogu govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo