PLATFORMA 'MOŽEMO' PRIKAZALA SRAMOTNU ISTINU: / 'Evo, ovo je količina hrane i osnovnih potrepština koje u RH može kupiti jedan invalid'

Image
Foto: Facebook

Platforma 'Možemo' tvrdi da će se u Saboru boriti da se 'napokon uvede inkluzivni dodatak za osobe s invaliditetom koji mora biti iznad iznosa koji predstavlja granicu siromaštva'

3.6.2020.
13:01
Facebook
VOYO logo

Politička platforma imena 'Možemo' jutros je pred Vladu došla s jednom osobom s invaliditetom i kolicima u koje su potrpali hrane i osnovnih potrepština u količi koja se može kupiti za 1500 kn mjesečne invalidnine.

"Vladi RH jutros smo plastično prikazali koliko hrane i osnovnih potrepština osoba s invaliditetom može kupiti za 1.500 kn mjesečne invalidnine. Hrana koja se kupi, nakon kupnje zdravstvenih potrepština, je nedovoljna za tjedan dana. Ovaj skromni paket pomoći urudžbirali smo Andreju Plenkoviću", objavili su na Facebook stranici platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodali su i da će se u Saboru boriti da se "napokon uvede inkluzivni dodatak za osobe s invaliditetom koji mora biti iznad iznosa koji predstavlja granicu siromaštva", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo