Planiraju otvoriti narodnjačko Zrće

2.8.2011.
16:46
VOYO logo

Dok njih to veseli, informacija o tome kako će se na županjskom izletištu Poloji organizirati narodnjačke zabave kojima su organizatori, navodno samozvani županjski DJ-i, osmislili zvučni naziv Big Balkan House Party, uzbunila je građane Županje.

Već i sama pomisao na to da bi u njihovom gradu mogla zapjevati eminentna imena srpske turbofolk scene - Dara Bubamara, Seka Aleksić, Ceca ili Baja Mali Knindža odbojna im im je i najoštrije se protive takvoj vrsti zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županjski gradonačelnik Davor Miličević tvrdi da prvi put čuje za organiziranje takvog nečeg u Županji. Odmah se ogradio i ustvrdio kako Grad s tim nema nikakve veze, niti bi on kao čelni čovjek podržao tako nešto.

I načelnik Policijske postaje Županja Zlatko Čačić potvrdio je za Glas Slavonije da se policiji još nitko nije javio niti je prijavio održavanje ikakvog javnog skupa na Polojima. A organizacija navodnog Big Balkan House Partija i dovođenje estradnih zvijezda iz Srbije, podsjeća Čačić, zahtijeva određenu proceduru, sređivanje papirologije i prijavu poreznoj upravi, na koju suglasnost treba dati nadležna policijska postaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zar Županji stvarno treba tako nešto?'

Na nezavisnom gradskom portalu već se uvelike vode rasprave i prepucavanja Županjaca. Neki smatraju da će Županja ponovno biti izložena "agresiji istih neprijatelja kao i u razdoblju od 1991. do 1995. godine, ali ovaj put agresiju će voditi domaći ljudi".

"Zar Županji stvarno treba tako nešto? Da su ti tzv. DJ-i imalo pazili u školi, znali bi da Županja nije na Balkanu, i da je Sava prirodna granica Balkanskog poluotoka. Možda su DJ-i opsjednuti silikonskim grudima i našpricanim usnama izvođačica turbofolka, pa padaju svaki put u trans kad začuju neku novu turbokreaciju. A uz iste te'pesme' četnici su u Pelagićevu (preko Save) punili svoje topove i granatama nam čestitali svaki blagdan, ili nam zaželjeli dobro jutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zar da u gradu tamburaša, Indire, Opće opasnosti, Zlatnih dukata, Šime, Kristala, Patrije, nekoliko DJ-eva, organizira taj jugonostalgičarski, sramotni Balkan party?", pita se autor posta objavljenog na nezavisnom županjskom portalu.

Vezani članak:

arti-201107130098006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo