padaju dijelovi stropa / 'Pitanje je kad će se dogoditi tragedija': Građani bijesni zbog stanja klizališta na Velesajmu

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL / Facebook - Medo Medveščak

Objekt je pod nadzorom Ustanove Upravljanje sportskim objektima koja je postavila natpise na kritičnim mjestima, a to je veći dio dvorane

6.11.2018.
9:07
Matija Habljak/PIXSELL / Facebook - Medo Medveščak
VOYO logo

Trenutne temperature neće se složiti s nama, no krenula je sezona klizanja za građane pa je tako otvoreno i Klizalište Velesajam. Vrijeme je to kojemu se mnogi rekreativci vesele, no pitanje je koliko će ove godine uživati.

Naime, na Facebook stranici "Medo Medveščak" objavljeno je upozorenje o derutnosti klizališta, a na koje se mnogi građani već žale. Korisnici ove Facebook stranice objavili su fotografije derutnoga krova, natpisa koji upozoravaju da padaju dijelovi stropa i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je krajnje ozbiljna jer, osim što se šteti djeci koja tu dolaze i koja nemaju dobre uvjete za trening, netko će nastradati. Zbog opterećenosti dvorane, kada je riječ o broju ljudi koji dolaze na led, više nije pitanje hoće li, nego kada će netko stradati” poručuju iz grupe. Trenutačno je velesajamski led dom svim gradskim hokejaškim klubovima, Medveščaku, Zagrebu, Mladosti, Griču i Munjama, a trenirati dolaze i iz sisačke Siscie.

Gužvi na ledu pridonose i drugi sportaši. "Treninge imaju i klizački klubovi, i za umjetničko i za brzo klizanje, a i oni za sinkronizirano. Neki noćni termin uspjeli su dobiti i curlingaši", govore iz "Mede Medveščaka". Dvorana je puna imperativnih natpisa poput "Kližete na vlastitu odgovornost", "Ne prilazi!", "Opasnost! Padaju dijelovi stropa" i sl, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objekt je pod nadzorom Ustanove Upravljanje sportskim objektima koja je postavila natpise na kritičnim mjestima, a to je veći dio dvorane. Na taj su se način riješili odgovornosti u slučaju da se nekome nešto dogodi, a konkretnih koraka da se situacija sredi – nema – govore iz "Mede Medveščaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo