REZULTATI ANKETE / Pitali smo vas može li se dogoditi čudo da Hrvatska ipak prođe u polufinale? Ovo ste odgovorili...

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska mora pobijediti Island i Njemačku, ali Austrija smije osvojiti najviše jedan bod iz utakmica s Francuskom i Islandom. Isto tako, Mađarska mora izgubiti od Nijemaca i Francuza dok Njemačka mora pobijediti spomenutu Mađarsku, a onda izgubiti od nas. Kalkulacija je puno, ali nada živi

22.1.2024.
12:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija danas ima novi izazov - pobijediti Island i pokušati izboriti polufinale - naravno uz pomoć svih ostalih kombinacija.

Stoga smo vas mi na našem portalu pitali vjerujete li da je moguće da Hrvatska uspije doći do polufinala. Mišljenja su jako podijeljena. Naime, svaki treći ispitanik, odnosno 33 posto vas kaže da "nismo ni zaslužili te da vam je svejedno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema šanse previše toga nam se treba poklopiti" kaže vas najviše - 37 posto. Tek 30 posto čitatelja poručuje da nam se sve preostale utakmice mogu poklopiti te da se uvijek "sjetite 2016. i pobjede od 14 razlike nad Poljskom."

Podsjetimo, Hrvatska mora pobijediti Island i Njemačku, ali Austrija smije osvojiti najviše jedan bod iz utakmica s Francuskom i Islandom. Isto tako, Mađarska mora izgubiti od Nijemaca i Francuza dok Njemačka mora pobijediti spomenutu Mađarsku, a onda izgubiti od nas. Kalkulacija je puno, ali nada živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U našoj novoj anketi pitamo vas oko štrajka sudaca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo