'DOBRODOŠLI U TEHERAN' / Čitatelji Net.hr-a fanaticima koji kleče za čedno odijevanje jasno poručili: 'Baš me zanima koliko je vas nevinih ušlo u brak'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ovaj nesvakidašnji događaj na Trgu komentirali su i čitatelji portala Net.hr na Facebooku, gdje smo čitateljima postavili jednostavno pitanje dana - oblače li se čedno

8.10.2022.
20:05
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Jutros se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića okupila grupa muškaraca među kojima je bio čelnik radikalne katoličke udruge Vigilare Vice John Batarelo. Klečali su i molili Svjetsku molitvu krunice, a krunica se molila za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za prestanak predbračnih odnosa, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, za beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja te za duše u čistilištu.

Ovaj nesvakidašnji događaj na Trgu komentirali su i čitatelji portala Net.hr na Facebooku, gdje smo čitateljima postavili jednostavno pitanje dana - oblače li se čedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U menopauzi sam pa mi je vruće'

"Od kada su muški počeli nositi štikle i suknje - odjednom im smeta kako su žene obučene", napisala je jedna čitateljica.

"Voljela bi da naprave neki prototip "čedno odjevene žene" kako oni to zamišljaju pa da svi vidimo kako bi se morale odijevati. Ovako ne znamo na što i na koje odjevne predmete se to odnosi", kometirala je druga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne odjevam se čedno. U menopauzi sam, pa mi je vruće", bila je iskrena treća čitateljica.

"Gomila neostvarenih i iskompleksiranih muškaraca, ako ih uopće možemo nazvati muškarcima. Blažena vremena kad su cijeli dan radili po polju i onda se napili i zaspali", još je jedan komentar koji je osvanuo na našem Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POGLEDAJTE SNIMKU /

Radikalni katolici klečali i molili na Trgu bana Jelačića za prestanak seksa prije braka i čednost u odijevanju

Image
POGLEDAJTE SNIMKU /

Radikalni katolici klečali i molili na Trgu bana Jelačića za prestanak seksa prije braka i čednost u odijevanju

"Odjevat cu se kako ja hoću i želim. Jos će mi nekakav idiot određivati kako da se obučem. A oni sto posto pored žena imaju još pet ljubavnica i takvi da mi nešto određuju", bila je revoltirana jedna čitateljica.

U jednom komentaru, korisnica društvene mreže Facebook zapitala je i "koliko su novca dobili za to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bas me zanima koliko je njih "nevinih" ušlo u brak. Podržavam jedino molitvu za domovinu i mir u svijetu. Inače, lijepo ih je vidjeti dok kleče i mole"

"Dobro došli u Teheran".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovi su svi začeti po duhu svetom… Bolje da prosvjeduju protiv pedofilije u Crkvi i da Vatikan konačno silne novce potroši na siromašne koji nemaju svakodnevno nešto za pojesti.. i da omoguće brak svećenicima a ne da stupaju u seksualne odnose sa ženama od svojih vjernika.

"To sve neke starkelje koji više ne mogu pa zavist čini čuda"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ih se nikada ne može skupiti da mole za ukidanje korupcije, krađe, ubijanja nevinih žena i djece, za povratak dostojanstva čovjeka"

"Gledajući te jadne muškarce kako se predano mole,točno mi dođe da razmislim o tome"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek nekolicina komentatora ispod pitanja podržala je molitelje s Trga.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo