SVINJARIJA U ZADRU / Pili pivo i 'operirali' prijatelja u covid-šatoru, a pozvana je i policija. Jedan od mladića otkrio svoju stranu priče

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Ravnatelj bolnice tvrdi da su bili izrazito neugodni i radili nered, no da je osoblje bilo s njima, dok oni tvrde da su dva sata čeka, i da su ih slali između hitnog prijema i šatora

31.10.2021.
0:00
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Policija obrađuje slučaj trojice Zadrana, koji su pijanu u šatoru Covid odjela zadarske Opće bolnice   'preuzeli smjenu' i sve to snimili mobitelom..

'Snimaj brate, aj šivaj'

"Pet sati je ujutro. Preuzeli smo zadarsku bolnicu. Evo gospodina ću ja tu sam zašiti. Snimaj brate, aj šivaj... ovo je sramota bolnice. Dok ja radim u šatoru oni piju kavu. Gospodo ja sam u vašem šatoru. Čovik je pao niz škaline pa na kantun slomio zub i razbio usnicu“ poručili su na snimci dok su 'ordinirali' po šatoru ispred zadarske bolnice. Njihov prijatelj koji je cijelo vrijeme ležao u obamrlom stanju rekao je kako 'čeka kirurga već dva sata'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili su izrazito neugodni, osoblje je bilo s njima'

Ravnatelj zadarske Opće bolnice Željko Čulina potvrdio je kako je na mjesto događaja te večeri pozvana policija jer su mladići bili izrazito neugodni i radili nered, ali da je u šatoru Covid odjela bilo medicinsko osoblje.

„Liječnica koja je bila dežurna u trijaži primila je u šator na trijažu kovid pozitivnog mladića s ozljedom na usni. S njim su u pratnji bila dvojica pijanih mladića. Cijelo su vrijeme bili izrazito neugodni i radili nered. Liječnica je zvala kirurga koji je obradio pacijenta i pozvao policiju. Policija je nakon toga došla na mjestu događaja i napravile izvide“,  rekao je Čulina-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je ubrzo intervenirala na mjestu događaja, Slobodna piše da epilog cijele priče još nije poznat jer je jedan od njih bio pozitivan na korona virus, zbog čega su druga dvojica u izolaciji, pa ih policija još ne može ispitati i sankcionirati, no jedan od mladića javio se redakciji portala Zadarski.hr.

'Nisam u izolaciji nego u Njemačkoj'

" Čovjek (moj rođak) nije ima koronu nego mu je bio zadnji dan izolacije jer je bio u kontaktu, a ni ja nisam u izolaciji nikakvoj. Trenutno sam na svom poslu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj bolnice priča gluposti ako je uopće on to rekao, znači nije osoblje bilo tamo, nego smo skupa s njima bili u zgradi priko puta i svađali se na telefon sa Hitnim prijemom gdje nisu znali što da rade, pet puta su nas slali na Hitni prijem, pa nazad u šator..." stoji u njegovoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo