po starom običaju / Petrov u Saboru: 'Danas ćemo gledati izrežiranu predstavu, a konačni ishod već svi znaju'

Željko Glasnović je zatražio stanku zbog oduzetih imovina, dok je Ivan Vilibor Sinčić zatražio stanku zbog stanja o brodogradilištu Uljanik

15.2.2018.
10:31
VOYO logo

U tijeku je nova saborska sjednica. Odmah na početku sjednice predsjednik Gordan Jandroković je reagirao, očito na neku gestu koja mu je upućena iz klupa. 'Molim vas da se ponašamo u skladu sa nekakvim standardima uvriježenim'.

Na dnevnom redu je prijedlog nacionalnog programa zaštite potrošača od 2017. do 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Glasnović je zatražio stanku zbog oduzetih imovina, dok je Ivan Vilibor Sinčić zatražio stanku zbog stanja o brodogradilištu Uljanik, a Maras je zatražio stanku zbog rušenja kultnog zagrebačkog kluba Jabuka. Ostatak zastupnika stanku je zatražio zbog aktualne političke situacije u Hrvatskoj

Saborska zastupnica Anka Mrak Taritaš oštro je kritizirala premijera Plenkovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad preuzmete ulogu i odgovornost predsjednika jedne Vlade, premijera, onda nemate komoditet i pravo ne činiti i nemate pravo ne raditi. Naš premijer pokrio se poplunom, jako, jako žmiri i ako dugo žmiri možda se stvari riješe same po sebi", kazala je predsjednica Glasa Anka Mrak-Taritaš te poručila Plenkoviću da makne poplun ispod kojeg se nalazi i otvori oči te se suoči sa stvarnošću. 

Predsjednik Mosta Božo Petrov govorio je o sjednici Odbora za gospodarstvo o Agrokoru na koji danas dolaze izvanredni povjerenik Ante Ramljak i potpredsjednica Vlade Martina Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas će se u Saboru dogoditi već viđena predstava. Ako pođe po zlu redatelj će okriviti glumce, ako uspije redatelj će dobiti Oskara. Danas ćemo na Odboru za gospodarstvo imati dva predstavnika glumaca i ishod se zna. Ljudi koji to budu gledali neće moći povući nikakav zaključak", kazao je Petro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo