Petar Vlahov lažirao emisiju uživo?!

9.11.2012.
11:35
VOYO logo

Potvrđeno nam je to na Hrvatskoj radioteleviziji, koja je trenutno u fazi "istrage", iznalaženja načina da se obrati gledateljima HTV-a s objašnjenjem i određivanja sankcija Petru Vlahovu i Veljku Jančiću, koji je s njim uređivao Kontakt.

Gošća je bila prva trenerica muškog nogometnog kluba u Hrvatskoj Tihana Nemčić, koja je odgovarala na pitanja "gledatelja", koji su svoja javljanja "uživo u emisiju" dogovorili ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se

"Naši će dati priopćenje, a do tada nećemo govoriti ništa. Kako se dogodilo? Dogodilo se", kazao nam je Jančić.

Na upit kako se takvo što može jednostavno "dogoditi", budući da se radi o unaprijed smišljenom i ostvarenom snimanju, Jančić nije htio ulaziti u detalje, kao ni glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad nije htjela ni komentirati koliko je ljudi znalo za prevaru. Kontakt je navodno snimljen ranije zbog studija u kojemu inače nastaje, jer je baš u srijedu bio potreban uredništvu druge emisije.

Ovo definitivno nije lak tjedan za HRT. Već danima su, podsjetimo, na udaru kritika zbog Darka MihajlovićaNedjeljom u dvadovođenja . Osim toga, morali su odgovarati i na upite o Zorana Šprajca zanimljivom izletu .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo