'OVO JE UVOD U DIKTATURU' / Grbin: 'Plenkoviću smeta jedino što mu je netko ušao u dobar tjedan i upropastio mu subotu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Uhićen je ministar koji nije napravio ništa da pomogne ljudima Zagreba i Banije', komentirao je Grbin

19.2.2022.
14:12
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Jutros jer uhićen ministar Darko Horvat, čelni čovjek Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Uhićen je i otpremljen u USKOK, a o svemu se sada oglasio i šef SDP-a Peđa Grbin

“Danas je nakon više od 20 godine uhićen član Vlade. Ali ne bilo koji ministar. Ministar koji nije napravio ništa da pomogne ljudima Zagreba i Banije nakon potresa. Ako je ikada bio trenutak da se postupa frontno i da se ta situacija riješi - onda je to danas. Kako je moguće da je ministar koji je u policiji poduzme bilo što kako bi se njegov posao mogao raditi bez problema. Umjesto toga imamo bahatost premijera, diktotarske manire čovjeka kojem najviše smeta to što je netko upropastio njegov odličan tjedan i ne daj Bože uznemiravao ga u subotu ujutro", kazao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'OVO JE, LJUDI, NEDOPUSTIVO' /

Sandra Benčić: 'Ministri padaju kao na traci, a premijer prijeti glavnoj državnoj odvjetnici'

Image
'OVO JE, LJUDI, NEDOPUSTIVO' /

Sandra Benčić: 'Ministri padaju kao na traci, a premijer prijeti glavnoj državnoj odvjetnici'

'Ovo je ulazak u diktaturu'

"Kriminalna organizacija se vratila svojim starim navikama. Plenkoviću smeta jedino to što mu je netko ušao u dobar tjedan i upropastio mu subotu ujutro. To je ulazak u diktaturu. Ovo treba završiti što prije i to je odgovornost jednog jedinog čovjeka - Andreja Plenkovića.

Imamo pokušaj uplitanja DORH-a i pravosuđa u cijelu tu priču. E, to je skretanje fokusa, a mi to nećemo dopustiti. Već sljedeći tjedan će se sazvati Odbor za pravosuđe", dodaje šef SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Plenković je morao puzati po Bruxellesu da popravi ono što je Horvat zeznuo'

"Pola Vlade je u postupku zbog činjenja kaznenih djela. Hrvatska u ovom trenutku gubi daleko više od ugleda. Hrvatska se u ovom trenutku ne vodi, Hrvatskom se ne upravlja. Institucije ne mogu raditi ono što bi trebale raditi, što je njihov posao. Kako će bilo tko donositi odluke vezane uz obnovu, ako ministar stoji zatvoren i svi čekaju u tom ministarstvu što će biti? Kako?", pita se Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo