prepoznali njihov trud / Park prirode Biokovo nagradio vatrogasce besplatnim ulazom tijekom sezone

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Arhiva

Svi vatrogasci bit će nagrađeni besplatnim ulazom u Park tijekom sezone u 2017. godini

21.6.2017.
16:24
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Hrvatski vatrogasci i pripadnici sigurnosnih snaga već se nekoliko dana bore s masovnim požarima koji su zahvatili hrvatsku obalu početkom turističke sezone. 

Njihove priče i fotografije na društvenim mrežama koje prikazuju kako vatrogasci spavaju pokraj ceste na poprištima požara nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a sjetili su ih se i u Parku prirode Biokovo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će svi vatrogasci biti nagrađeni besplatnim ulazom u Park tijekom sezone u 2017. godini. 

"Svim pripadnicima dobrovoljnih vatrogasnih društava, profesionalnih i javnih vatrogasnih postrojbi, pripadnicima Državne intervencijske postrojbe, pilotima zračnih snaga MORH-a, pripadnicima Oružanih snaga RH i Županijske hitne pomoći koji su sudjelovali u gašenju požara koji je od nedjelje 18. lipnja harao područjem Parka prirode Biokovo i dijelom Makarskog primorja te članovima njihove uže obitelji Javna ustanova „Park prirode Biokovo“ u znak zahvale za nadljudske napore koje su uložili da se sačuvaju ljudski životi, imovina i priroda poklanja besplatan ulaz u Park prirode Biokovo tijekom posjetiteljske sezone 2017. godine", stoji u priopćenju koje potpisuje Velimir Vidak-Buljan, ravnatelj JU PP 'Biokovo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo