'Paranoik Hebrang bi uspio da je htio Sanadera'

Bliski Sanaderov prijatelj Mario Zubović zbunjen je što ga Hebrang proziva za napuštanje u kampanji. Smatra da je neuspješni kandidat paranoičan i da nije iskoristio šansu.

31.12.2009.
12:45
VOYO logo

"Hebrang sada paranoično traži krivca i sasvim ga neutemeljeno pokušava pronaći u meni. To je čovjek koji ne razlikuje dobro od zla, nikad ni nije to znao. A da je samo pozvao Sanadera u kampanju dobio bi na izborima sigurno pet do deset postotnih poena više i bez problema bi ušao u drugi krug", izjavio je Novom listu HDZ-ovac Mario Zubović kojega je poraženi HDZ-ov kandidat optužio da nije imao njegovu podršku u kampanji.

Zubović, član HDZ-ovog predsjedništva inače vrlo blizak Sanaderu, smatra da je Andriji Hebrangu odbjegli premijer itekako mogao pomoći, no da je Hebrang to odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sanader je obećao da će sudjelovati na Hebrangovim skupovima, postojao je dogovor o tome. No, sada Hebrang izjavljuje da mu Sanader nije bio potreban. E, pa neka mu onda bude. Da je, primjerice, Sanader nastupio na Hebrangovom završnom skupu u Zadru on bi u tom gradu dobio 23 a ne samo ovih 13 posto glasova", uvjeren je Zubović, jedan od rijetkih HDZ-ova koji se ne srami reći da redovito komunicira sa Sanaderom, ali opovrgava da radi na njegovom povratku.

"Ne susrećem se s nepovjerenjem u predsjedništvu HDZ-a, ni s kim nisam u sukobu, sa svima sam dobar. Mislio sam da sam dobar i s Hebrangom, ali čini se da sam se prevario", izjavio je Zubović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hebrang je, podsjetimo, kazao da je cijelo Predsjedništvo stranke bilo uz njega na izborima, osim "jednog člana iz Zagreba, inače predsjednika područnog odbora koji ima više birača nego mnoge županije, koji nije došao ni na moj skup". Zubović je prepoznao da govori o njemu.

Prethodni članci:

arti-200912040210006 arti-200912280534006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo