'Pankeri i rokeri su izmislili pedofiliju i homoseksualce!'

'Moje pitanje je tko je počeo s pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri', kazao je bogati vlasnik Pivovare zamoljen da sponzorira glazbeni festival mladih.

4.10.2011.
12:43
VOYO logo

Moje pitanje je tko je počeo s pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanjeKarlo Starčević, čija pivovara proizvodi Velebitsko pivo, homofobnim pismom odbio je sponzorirati festival mladih alternativaca u Velikoj Gorici, koji se, između ostalog, bore i protiv pedofilije.

"Ma nije moguće. Ovo je nekakva podvala. Nemoguće da nam je to odgovorio", u šoku su bili predstavnici mreža udruga G.A.S. (Gorička alternativna scena), Underground hip hop VG i Punk protiv pedofilije nakon što su na mail dobili odgovor Karla Starčevića, vlasnika pivovare Ličanka. Udruge su u prosincu namjeravale organizirati zajednički festival alternativne glazbe u Velikoj Gorici. Nisu imali sponzora, pa su se molbom obratili Pivovari Ličanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zašto ne tambure ili hercegovačka ganga?'

No, vlasnik i direktor pivovare Karlo Starčević putem maila poslao im je nevjerojatan odgovor. "Poštovana, puno hvala na Vašoj ponudi. Moje pitanje je tko je počeo s pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje. Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega. Mislim da sam Vam sve rekao. Sa poštovanjem, Karlo Starčević", odgovorio je Karlo Starčević, vlasnik Pivovare Ličanka.

Karlo Starčević je za Jutarnji list prokomentirao vlastiti mail. "Nemam ja tu što komentirati. Dvije trećine mladih hoće sponzorstvo, a ne žele uprljati svoje ruke radom", počeo je Starčević. "Zašto nisu organizirali neki tamburaški koncert ili hercegovačku gangu? Zašto bih ja uživao u nekakvom tamo afričkom rocku", nastavio je Starčević te je dodao kako su sponzorstvo trebali tražiti negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201010200297006 arti-201103230483006 arti-201010130538006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo