Pametni znaju čemu služi šalabahter

Mnogima prvi shopping nakon godišnjeg odmora predstavlja popriličan problem.

30.8.2011.
13:30
VOYO logo

Iako vam možda u ovom trenutku izgleda da se ne možete nositi sa svim onim što bi trebali nabaviti za sebe i djecu prije povratka na posao i početka školske godine, možda ipak nije sve tako strašno kako izgleda.

Garden Mall stiže u pomoć s jesenskim šalabahterom koji na jednom mjestu okuplja ponude trgovina koje će vam pomoći da nabavite sve potrebno i pri tom uštedite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Garden Mallu znaju kako je ponekad teško odlučiti što kupiti te su si dali truda i za vas sastavili ponudu „Samo u Garden Mallu“ koja donosi ekskluzivne popuste i poklone koje možete naći, kako i sam naziv ponude kaže, samo u Garden Mallu.

Od opreme za školarce do najnovijih jesenskih kolekcija, u Garden Mallu naći ćete sve što trebate i želite i to s popustima i do 70%. Uz popuste u trgovinama, u Garden Mallu očekuje vas i zabavan program za klince i odrasle koji će shopping učiniti jednostavnijim i zabavnijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letak s popustima i poklonima „Samo u Garden Mallu“ možete isprintati ovdje, dok raspored događanja možete naći na stranici www.gardenmall.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo