Danas ih nose svi / Pametni satovi – Kako do manje stresa i zdravijeg života?

Image
Foto: Promo

Osim obavijesti i praćenja prijeđenih koraka pametni sat ima cijeli niz prednosti i može vam pomoći da živite bolje i zdravije, ili s manje stresa

8.6.2020.
17:03
Promo
VOYO logo

Davno su prošla vremena kada ste u čudu gledali u one koji nose pametni sat na ruci. Danas ih nose gotovo svi, i stari i mladi, bez obzira bave li se nekim sportskim aktivnostima ili jednostavno žele imati produžetak pametnog telefona na ruci, kako bi im praćenje bitnih informacija bilo još lakše. No, osim obavijesti i praćenja prijeđenih koraka, pametni sat ima cijeli niz prednosti i može vam pomoći da živite bolje i zdravije, ili s manje stresa.

Uštedjet će vam živce i pomoći pronaći telefon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi od nas našli su se u situaciji da panično traže mobitel baš trenutak prije nego što moraju izaći iz kuće. Na kraju ga najčešće i pronađu i to na mjestu na koje bi zadnje pomislili. No puno živaca i dragocjenih minuta može vam uštedjeti opcija "Pronađi telefon" koja je jedna od aplikacija na pametnom satu Huawei Watch GT 2e.

Smanjite razinu stresa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključite li u postavkama svog sata automatsko testiranje stresa, sat će se uz stalno mjerenje pulsa moći dodatno brinuti o vašem zdravlju. I to tako što će cijelog dana pratiti razinu stresa, a aplikacija "Vježbe disanja" oslobodit će vas stresa i umiriti kad je to potrebno.

Cijeli dan prati vašu aktivnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napredne tehnologije i senzori ugrađeni u ovaj sat vodit će brigu o vašem zdravlju  cijeli dan. Tako možete u svakom trenutku vidjeti razinu aktivnosti koju ste do tada napravili u danu, a sat će vas, ako uključite ovu opciju, upozoriti kad predugo sjedite i obavijestiti vas da bi bilo dobro da se razgibate - što je odlično za one koji to zaborave  tijekom radnog dana ili znaju cijeli radni dan provesti za stolom. 

Uživajte u glazbi i upravljajte svojom playlistom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei Watch GT 2e dolazi s 4 GB interne memorije koju možete koristiti kako biste sat napunili glazbom pa tijekom trčanja ili bilo koje aktivnosti jednostavno možete promijeniti pjesmu a da ne vadite telefon iz torbice ili da se zaustavljate zbog promjene pjesme. Uživajte u trčanju, samo naprijed!

Vremenska prognoza nadohvat ruke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon vaših zdravstvenih pokazatelja na ekranu sata naći ćete trenutne meteorološke podatke za vašu lokaciju, ali i osnovne informacije o prognozi za taj dan, što vam također može uštedjeti vrijeme. Prognozu i druge podatke možete također vidjeti i na početnom ekranu izaberete li jedno od brojnih naličja sata koje uključuju i tu informaciju.

Uskladite sat s raspoloženjem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei je znatno obogatio kolekciju naličja za Watch GT 2e, pa tako možete birati među brojnim dizajnerskim opcijama i dodatno personalizirati sat za svaku priliku. Idete li na ekskluzivnu večeru, elegantna maska bit će bolja opcija, a ako idete na neki sportski događaj, tu će vam trebati svi podaci koji prikazuju vašu aktivnost i zdravlje.

Predah od neprestanih poruka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna odlična opcija Huaweijeva sata je mogućnost da na njemu vidite obavijesti za brojne chat aplikacije a da niste uključili telefon ni ušli u tu aplikaciju. Tako ćete moći vidjeti poruku prijatelja na WhatsAppu ili kolege koji se javlja preko Messengera. S druge strane, oni neće dobiti obavijest da ste vi tu poruku vidjeli sve dok je ne otvorite na mobilnom uređaju. Tako ćete sami moći prosuditi koliko je hitno da reagirate na poruku i da vaš sugovornik vidi one znakovite plave kvačice.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo