Palmini odbornici rekorderi: 11 tačaka dnevnog reda pretresli za 5 minuta

Jagodinski recept – jedinstvo i priprema

15.4.2013.
14:12
VOYO logo

Odbornici Skupštine Grada Jagodine danas su o 11 tačaka dnevnog reda glasali za pet minuta, što je rekord u trajanju skupštinskih sednica od kako je predsednik Skupštine - Dragan Marković Palma.

- Mi sve sednice pripremimo unapred, informišemo i one koji su na vlasti, i one koji su u opoziciji. Ako opozicija predloži tačku koja je korisna za građane i grad, mi tu tačku prihvatamo - izjavio je Marković posle sednice navodi Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Markovićevim rečima, u Parlamentu Srbije koriste se reči koje nisu primerene političkom govoru, a čak i govor mržnje, dok je Jagodina jedinstvena po tome što svi odbornici glasaju za sve predloge koji su "od značaja za grad".

- Ovaj grad je jedan od najuspešnijih gradova u Srbiji. Ljudi koji vode druge partije shvatili su da bez dogovora i jedinstva nema rezultata - dodao je predsednik skupštine Jagodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj sednici odbornici su doneli odluke iz oblasti urbanizma, o angažovanju revizorske institucije, o gradskoj mreži osnovnih škola, o stacionarnom saobraćaju i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo