'PADOBRANAC' NA PREGOVORIMA: Prošvercao se na sastanak Mosta, HDZ-a i SDP-a

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Na sastanku predstavnika Mosta, SDP-a i HDZ-a održanom u petak u sjedištu Mosta bio je i jedan član Živog zida.

19.12.2015.
22:28
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Riječ je o Žarku Kasumu iz Živog zida koji je potajice ušao na sastanak i za 24 sata otkrio neke insajderske informacije. Recimo, da Zoran Milanović od milja Karamarka zove 'Tomice'.

Cirkusom želio upozoriti na cirkus

Kasum je stručnjak je za elektrotehniku i spreman je preuzeti premijersko mjesto, pa se javio i na ironični oglas za mjesto predsjednika Vlade RH objavljen na jednom portalu koji oglašava ponude za poslove. Na sastanak se, kaže, prošvercao kao student u tramvaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv njegove diverzije bio je, ističe, ukazati na opasnu ideju tripartitne Vlade koja je po njemu "izvrtanje demokracije".

"Cirkusom sam htio upozoriti na cirkus kojem kao građani svjedočimo", kaže dodavši kako je posve neprimjetno ušetao pored zaštitara i sjeo među ostale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U SVEMU SE SLAŽU: /

Most, HDZ i SDP sastanče opet večeras, sutra i prekosutra

Image
U SVEMU SE SLAŽU: /

Most, HDZ i SDP sastanče opet večeras, sutra i prekosutra

Milanović Karamarka zvao 'Tomice'

"Sastanak je protekao u vrlo ležernom tonu i bez ikakve drame. Čini mi se da sam ja bio najuzbuđeniji. Nakon što je Božo Petrov podijelio čelnicima stranaka papir tražio sam svoju verziju koju sam i dobio. Nakon što je Zoran Milanović pročitao dokument prvi se javio za riječ i rekao da on to ne može potpisati niti odlučiti bez stranačkog tijela. Zatim je rekao: Što ti kažeš Tomica? Tomislav Karamarko rekao je da ne može ni on. Za razliku od Milanovića, Karamarko je pričao u slogovima", kazao je Kasum za 24 sata.

Njegova diverzija otkrivena je nakon stanke kada su se svi sjatili u svoje skupine kako bi proučile tekst predloženog dokumenta. On nije imao s kim, pa ga je potom osigranje izvelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo