Pada novi snijeg, najavljeno još 20 centimetara

Kako su meteorolozi najavljivali, u večernjim je satima u unutrašnjosti Hrvatske počeo padati novi snijeg.

23.2.2013.
21:33
VOYO logo

Gust snijeg ponovno pada u unutrašnjosti i u Gorskom kotaru. Mećava u Zagrebu je mobilizirala Zimsku službu: ralice su na cestama, a naš je čitatelj uslikao tri ralice kako paralelno rade.

HAK je izvijestio da zbog zimskih uvjeta važi zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na autocestama: A2 Zagreb-Macelj, A7 GP Rupa-čvor Diračje i A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Bosiljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema slobodnog pravca za kamione u smjeru Rijeke i obratno

Zbog olujnih udara vjetra, dionicom autoceste A6 Kikovica-Delnice smiju voziti samo osobna vozila, Krčkim mostomi i dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Novog Vinodolskog zabrana je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), a od Novo Vinodolskog do Karlobaga dodatno još i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II. skupinu vozila).

Na državnim cestama D3 Karlovac-Gornje Jelenje-Čavle-Rijeka i D1 GP Macelj-Karlovac-Gračac-Knin, također vrijede zimski uvjeti. Trenutno nema slobodnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u smjeru Rijeke i obratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zimski uvjeti proglašeni su i na većini cesta u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, dijelu Like, Istre i središnje Hrvatske, te na području Labina, Viškova, Klane, Matulja i Kastva, Donje Stubice, u zaleđu Opatije, Mošćeničke Drage i Lovrana te na otocima Krk, Cres i Lošinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo