unatoč tvrdnjama da je novi uređaj kupljen / Pacijenti u Splitu ogorčeni stanjem uređaja za magnetsku rezonancu: 'Molim vas kupite novi aparat jer ovaj je otpad i za staro željezo'

Image
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Post koji je jedna pacijentica objavila na Facebook grupi Split i oko Splita dokazuje da su stanje i održavanost uređaja kritični

14.11.2017.
12:53
Matija Topolovec/PIXSELL
VOYO logo

Već i ptice na grani znaju da su liste čekanja na magnetsku rezonancu predugačke i da neki pacijenti nažalost ne uspiju ni dočekati pregled.

Post koji je jedna pacijentica objavila na Facebook grupi Split i oko Splita dokazuje da su stanje i održavanost uređaja isto tako kritični, iako mnogi tvrde da je novi uređaj kupljen, pa čak i u uporabi, javlja Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok čekamo službenu izjavu iz bolnice u Splitu, njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Dobar dan, jedna molba u ime cijele Splitsko Dalmatinske županije. Molim vladu RH da poduzme nešto vezano za magnetsku rezonancu koja se nalazi na Kbc Firule Split. Molim u ime svih ljudi da se kupi novi aparat jer ovaj stari je stalno u kvaru. Molim u ime svih majki kojima su djeca bolesna, molim u ime svih drugih bolesnih ljudi.. Molim vas kupite novi aparat jer ovaj je otpad i za staro željezo. Ako vlada ne može odvojiti novac, a znam da može.. Onda molim sve dobre ljude da odvoje 10 kn i kupe nam novi aparat jer ima i dijece koja su ovisna o bolničkom magnetu i ne mogu otići privatno jer privatno se radi bez anestezije. Apelirati RH da poduzme nešto po tom pitanju.. Srdačan pozdrav. U ovom slučaju molim i vas da nešto poduzmete, neki koncert. Okupite ekipu,učinite nešto za našu dicu kad veliki neče.. Ako smatrate da nije za grupu vi obrišite.. Ne postoji nikakav račun za uplatu samo želim da se o ovoj sramotiti čuje i da se poduzme nešto”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Foto: Facebook)

https://splitskidnevnik.rtl.hr/wp-content/uploads/2017/11/Spectacle.TJ5461-680x525.png
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo