TOP 5 NAJDUETA / Ovo su najbolje glazbene suradnje u 2014. godini!

Dueta je ove godine bilo puno, a mi smo najbolje i najuspješnije od njih pobrojali i napravili top pet najboljih glazbenih suradnji.

28.12.2014.
14:45
VOYO logo

5. "Ispod kože" - Radio Luksemburg i Mladen Bodalec

Što dobijete kad spojite mlade rokere i punokrvne legende domaće glazbe? Naravno, veliki hit! Upravo to se dogodilo grupi Radio Luksemburg, koja je s novim pjevačem DanijelomDizdarom otvorila novo poglavlje u karijeri i započela ga u velikom stilu - sjajnim duetom s MladenomBodalecom. "Ispod kože" se čvrsto drži na našem petom mjestu.

4. "Karanfili" - Nives Celzijus & TS Petica

Sve do 2014. godine, malo je tko u domaćem glazbenom svijetu ozbiljno doživljavao NivesCelzijus. Onda se udružila s tamburaškim sastavom Petica i snimila "Karanfile", jedan od najvećih hitova ovog ljeta čija je dvosmislena priča o kiti cvijeća postala nova hrvatska poštapalica. Upravo zato Nives i Petica zauzimaju četvrto mjesto dueta godine!

3. "More tuge" - Severina i Saša Matić

YouTube su ove jeseni pomeli Severina i SašaMatić. Njihovo "More tuge" s obje je strane Dunava proglašeno pravom glazbenom poslasticom, a ljubitelji lijepih kadrova na svoje su došli zahvaljujući Severini koja marljivo visi na lusteru i na sredini našeg ovogodišnjeg dvoglasnog pregleda.

2. "Uno momento" - Severina i Ministarke

Kraljica estrade smjestila se i na naše drugo mjesto. Puno prije "Mora tuge" bilo je "Uno Momento", glavni ovoljetni hit koji je Severinu potvrdio kao vladaricu tuluma, a glazbenoj sceni Balkana predstavio novi ženski bend Ministarke. Koliko smo se naplesali na ovu pjesmu - nije humano!

1. "Zabluda" - Tony Cetinski i Željko Joksimović

Severina se po pitanju dueta ove godine itekako potrudila, ali sam tron našeg pregleda oduzeli su joj TonyCetinski i ŽeljkoJoksimović. Pjesmu "Zabluda" snimili su, kažu, jer iza sebe žele ostaviti nešto dobro i vječno, a njihove ambicije brzo su naišle na plodno tlo kod oduševljene publike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo